Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Alexei Popyrin – Wimbledon

Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Alexander Zverev
Ponturi tenis : Daniil Medvedev - Alexander Zverev - Meci tare la Londra - Are puterea rusul sa castige aceasta partida ?

Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Alexei Popyrin este un duel din turul secund de la Wimbledon, programat sa se joace astazi, insa nu inainte de ora 14:30.

◘ Daniil Medvedev

Este favorit cert in aceasta disputa, asa cum era si normal de altfel, fiind ce-i drept unul dintre cei mai talentati jucatori, avand resursele necesare pentru a pune mari probleme chiar si jucatorilor de top. Acesta a castigat patru titluri in cariera, la turnee de 250 si 500 de puncte. In materie de Grand Slam, cea mai buna performanta a sa a venit in debutul acestui an, la Australian Open. A ajuns in premiera in turul al patrulea, pierzand insa cu Djokovic, caruia i-a pus mari probleme. Pe iarba, a inceput foarte rau in 2019, pierzand cu Lucas Pouille la Stuttgart in primul tur. A urmat apoi un parcurs lung la Londra, ajungan in semifinale, fiind insa eliminat de Gilles Simon. La Wimbledon, in prima runda, adversar i-a fost Paolo Lorenzi, in fata caruia s-a impus cu 3-0.

◘ Alexei Popyrin

Este un jucator mult mai tanar, foarte talentat de asemenea, insa care nu are destul de multa experienta, in comparatie cu adversarul sau. Fara vreun titlu in palmares, australianul se poate lauda cu calificarea in turul al treilea la Australian Open, in acest an. Aceasta a fost de altfel si cea mai buna performanta a sa intr-un turneu de Grand Slam. La Wimbledon a fost nevoit sa joace in calificari, trecand de Coria, Moraing si Fratangelo. In primul tur al turneului a facut spectacol, eliminandu-l pe mai experimentatul Pablo Carreno-Busta. S-a impus intr-o maniera categorica, reusind sa castige cu 3-0.

Popyrin a stralucit in meciul precedent, insa de data aceasta va avea o misiune mult mai grea. Medvedev se anunta a fi una dintre marile amenintari in tenisul masculin, dorind sa faca performanta. Ne asteptam ca acesta sa joace la cel mai bun nivel si sa obtina victoria intr-un mod clar, fara sa piarda vreun set.

• Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Alexei Popyrin: 3-0 Medvedev -> cota 1.97

sursa foto: skysports.com