Ponturi tenis Daniil Medvedev vs David Goffin – Wimbledon

Ponturi tenis Guido Pella vs David Goffin

Ponturi tenis Daniil Medvedev vs David Goffin este o disputa din cadrul rundei a treia de la Wimbledon, programata sa se joace astazi, nu inainte de ora 16:30.

◘ Daniil Medvedev

Este un jucator tanar, foarte talentat, care are potential pentru face o figura frumoasa la acest turneu. Rusul a castigat patru titluri in cariera, toate in turnee de 250 si 500 de puncte. La turnee Grand Slam nu a jucat niciodata in fazele superioare, cea mai buna performanta a sa venind in acest an, la Australian Open, cand se califica in turul al patrulea. A urmat apoi o finala la Sofia, o semifinala la Rotterdam si optimi la Miami. Pe zgura a impresionat, cel putin la Monte Carlo si Barcelona, jucand semifinale, respectiv finala. A dezamagit insa la Roland Garros, unde a fost eliminat inca din primul tur de Herbert. La Wimbledon a inceput cu Paolo Lorenzi, pe care l-a invins in minimum de seturi. S-a impus apoi cu 3-1 in fata lui Alexei Popyrin, revenind dupa ce a pierdut primul set.

◘ David Goffin

Este un jucator mai experimentat, tinand cont de faptul ca este mai in varsta cu cinci ani, cu performante ceva mai mari. Acesta, ca si adversarul sau, a castigat tot patru titluri in cariera, avand insa realizari mai mari in turneele de mare slem. A jucat sferturi la Australian Open si Roland Garros, disputand de asemenea si o finala la Turneul Campionilor. In 2019 nu a disputat decat o singura finala, la Halle, chiar inainte de Wimbledon. A pierdut insa cu legendarul Roger Federer in minimum de seturi, 7-6, 6-1. La turneul de la Wimbledon este fara set pierdut, invingandu-i lejer pe Bradley Klahn si Jeremy Chardy.

Meciul este unul foarte echilibrat, castigatorul fiind greu de anticipat. Noi nu vom miza pe varianta solistilor, ci luam in calcul un pariu pe seturi, bazandu-ne pe faptul ca vom asista la un duel disputat, de lunga durata, in care ambii vor da totul pe teren.

• Ponturi tenis Daniil Medvedev vs David Goffin: peste 3,5 seturi -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com