Ponturi tenis David Goffin vs Fernando Verdasco – Wimbledon

Ponturi tenis Guido Pella vs David Goffin

Ponturi tenis David Goffin vs Fernando Verdasco este o disputa din cadrul turului al patrulea de la Wimbledon, ce se va juca luni, nu mai devreme de 14:30.

◘ David Goffin

Este vazut ca favorit in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni. Este ce-i drept un jucator mai bun, care arata foarte bine in acest sezon de iarba. Belgianul, sfert-finalist de doua ori in turnee Grand Slam, la Roland Garros in 2016 si la Australian Open in 2017, cauta in premiera sa faca pasul spre sferturile de la Wimbledon. Acesta are sanse bune, judecand dupa parcursul din ultima perioada. La Halle, turneu disputat inainte de Wimbledon, a stralucit. A ajuns pana in ultimul act, pierzand insa cu Roger Federer, campion absolut acolo. La turneul londonez a inceput cu doua victorii fara set pierdut, cu Klahn si Chardy. A trait periculos in turul al treilea cu Medvedev, castigand cu 3-2, dupa ce a fost condus de doua ori.

◘ Fernando Verdasco

Este un jucator cu performante mai mari, cu un plus de experienta, insa care a ajuns totusi la 35 de ani, astfel ca bookmakerii il dau ca outsider in aceasta confruntare. Ibericul, semifinalist o data intr-un turneu de mare slem, la Australian Open, in 2009, cauta sa isi egaleze cea mai buna performanta la Wimbledon, si anume accederea in sferturi. Acesta a inceput bine la turneu, cu o victorie cu 3-0 in fata modestului Majchrzak. S-a chinuit apoi serios cu Kyle Edmund, revenind de la 2-0, pentru ca in turul trei sa il invinga in minimum de seturi pe Fabbiano.

David Goffin este favorit cert in aceasta disputa, iar in mod normal ar trebui sa se impuna. Verdasco este insa un jucator capabil sa puna mari probleme, asa ca nu este exclus sa ia un set. Ne asteptam la un duel pe cinste, extrem de disputat, in care se vor juca minim 36 de game-uri.

• Ponturi tenis David Goffin vs Fernando Verdasco: peste 35,5 game-uri -> cota 1.60

sursa foto: skysports.com