Ponturi tenis David Goffin vs Miomir Kecmanovic – Roland Garros

Ponturi tenis Jeremy Chardy vs David Goffin

Ponturi tenis David Goffin vs Miomir Kecmanovic este o infruntare ce conteaza pentru turul al doilea de la Roland Garros, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 13:30.

◘ David Goffin

Este un jucator cu pretentii, care nu se poate lauda cu un palmares grozav, insa care la fiecare turneu aspira la performante cat mai mari. A castigat patru titluri in cariera sa, niciunul la un turneu Masters sau de Grand Slam. In 2017 a reusit una dintre cele mai bune performante din cariera, ajungand in ultimul act al Turneului Campionilor. La Roland Garros se poate lauda cu calificarea in faza sferturilor, la editia din 2016. In acest sezon de zgura nu a impresionat deloc, in cele zece partide disputate reusind doar cinci victorii. Una dintre ele s-a inregistrat in primul tur al openului francez, invingandu-l cu 3-0 pe Berankis.

◘ Miomir Kecmanovic

Este sub nivelul adversarului sau, atat ca valoare, cat si ca performante, asa ca in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri. Tanarul jucator, lipsit de experienta, nu a castigat niciun titlu in cariera. In acest an a realizat cea mai buna performanta la un Grand Slam, si anume calificarea in turul secund. A trecut de Denis Kudla, impunandu-se cu 3-2, dupa mai bine de trei ore de joc. Premergator openului francez a luat parte la cinci turnee pe zgura, insa la niciunul nu a impresionat.

David Goffin este un jucator mai bun din toate punctele de vedere, avand de partea sa si o experienta mult mai bogata, ceea ce il face favorit cert in aceasta confruntare. Ne asteptam sa arate si pe teren ca este un jucator mai valoros, asa ca mizam pe un succes clar al sau. Asadar, recomandam un pariu ce prevede o victorie fara set pierdut de belgian.

• Ponturi tenis David Goffin vs Miomir Kecmanovic: 3-0 Goffin -> cota 1.80

sursa foto: skysports.com