Ponturi tenis Davis vs Kerber – Wimbledon

Ponturi tenis Davis vs Kerber - Wimbledon

Ponturi tenis Davis vs Kerber: joi, 4/07/2019, nu inainte de ora 16:30, Lauren Davis o intalneste pe Angelique Kerber, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon.

Sursa foto: bbc.com

Lauren Davis

Lauren Davis a revenit din nou intr-un turneu de Grand Slam. Aceasta a fost nevoita sa joace calificari pentru a ajunge pe tabloul principal, unde nu ajugea fara putin noroc. A pierdut in finala calificarilor, dar a intrat pana la urma pe tablou, find lucky loser. Se pare ca a fost de bun augur, pentru ca in primul tur a fost mai buna ca Kozlova. A reusit sa-si invinga adversara in doua seturi, 6-3, 6-2.

Acomodarea pe iarba s-a facut destul de repede, avand in vedere ca a jucat si in calificari, a luat contact cu suprafata. De altfel, inainte de Wimbledon, Lauren Davis a mai jucat intr-un singur turneu pe aceasta suprafata. S-a intamplat la Birmingham, unde, pentru a intrat pe tabloul principal a fost nevoita sa joace din nou calificari.

Angelique Kerber

Una dintre favoritele la castigarea Wimbledon 2019, Angelique Kerber, nu a avut probleme in primul tur. Nemtoaica a reusit sa castige in doua seturi meciul pe care l-a avut in fata compatrioatei Tatjana Maria. De altfel, ea este detinatoarea en-titre a trofeului, a reusit in 2018 sa castige in finala, cu Serena Williams. 6-4, 6-3 a fost scorul meciului pe care aceasta l-a jucat in urma cu doua zile, in primul meci de la Wimbledonul din acest an.

Este o sportiva care se descurca neasteptat de bine pe iarba. In cele doua competitii unde a jucat anterior, tot pe iarba, a ajuns in fazele superioare. La Mallorca a facut semifinala, in timp ce, la Eastbourne a jucat si pierdut finala, cu Karolina Pliskova.

O singura data s-au mai intalnit cele doua sportive, se intampla in 2011, tot in cadrul unui Grand Slam. Nu stiu cata relevanta are, dar atunci s-a impus Kerber, in doua seturi. Am facut aceasta paralela cu trecutul celor doua pentru ca ma astept la un deznodamant identic. Kerber a evoluat foarte bine,mi-a placut cum a rupt ritmul cand avea mai mare nevoie. In aceste conditii, astept sa o faca knock down pe Davis, si sa o elimine in doua seturi.

Ponturi tenis Davis vs Kerber: scor corect 0-2, cota 1.43 la Unibet