Ponturi tenis De Minaur vs Thiem – US Open

ponturi tenis

Ponturi tenis De Minaur vs Thiem este ultimul sfert de finala de la aceasta editie de US Open, ce se va juca in data de 10 septembrie, nu mai devreme de ora 03:30.

De Minaur

Este un jucator foarte tanar, insa care promite mult, avand resursele necesare pentru a pune serioase dificultati chiar si celor mai importanti jucatori ai lumii. In aceasta disputa porneste insa ca outsider, adversarul sau fiind net superior.

De Minaur a castigat doar trei titluri in cariera sa. In turneele de mare slem, cu exceptia acestuia, nu a impresionat, de fiecare data iesind inca din primele trei tururi.

La US Open, australianul face insa senzatie, ajungand in premiera in faza sferturilor. Acesta a “defilat” in prima runda, contra slovacului Andrej Martin, castigand cu 3-0. S-a impus apoi cu 3-1 contra lui Gasquet, pentru ca in saisprezecimi sa il invinga pe Khachanov cu 3-2, revenind de la 1-2. In partida din optimi a facut spectacol cu Pospisil, castigand in minimum de seturi.

Thiem

Este un jucator de top, cu performante importante de-a lungul anilor, dar si cu pretentii foarte mari. Acesta este peste nivelul adversarului sau, fapt pentru care bookmakerii il dau ca favorit cert.

Jucatorul austriac, favorit numarul 2 la turneul de la US Open, are in palmares 16 titluri, unul dintre ele la turneu Masters, unde are si alte doua finale jucate. De asemenea, se poate lauda cu faptul ca a ajuns in ultimul act la Turneul Campionilor, in 2019, la Ronald Garros, in 2018 si 2019, dar si la Australian Open, in 2020.

La turneul american, Thiem defileaza, ajungand fara emotii pana in sferturi. Acesta i-a eliminat pe rand pe Munar, Nagal, Cilic si Auger-Aliassime, cu care a pierdut doar un singur set.

Pronostic

Thiem este clar mai bun, din orice punct de vedere, avand un plus de valoare, dar mai ales de experienta. Judecand dupa performantele acestuia, ne asteptam la un nou succes categoric. Asadar, vom forta o victorie in minimum de seturi, intr-o cota foarte buna de 2.10.

• Ponturi tenis De Minaur vs Thiem: 0-3 Thiem -> cota 2.10