Ponturi tenis Dominic Thiem vs Sam Querrey – Wimbledon

Ponturi tenis Dominic Thiem vs Sam Querrey

Ponturi tenis Dominic Thiem vs Sam Querrey este o confruntare din cadrul primului tur de la Wimbledon, ce se va juca astazi, nu inainte de ora 14:30.

◘ Dominic Thiem

Este favoritul acestei infruntari, asa cum era si normal de altfel, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din circuitul ATP, cu mari pretentii la fiecare turneu. Austriacul a cucerit 13 titluri in intreaga sa cariera, doar unul venind la un turneu Masters. In turneele de Grand Slam, cele mai bune performante ale sale au venit la Roland Garros, jucand finala in 2018 si 2019. La Wimbledon nu a trecut niciodata de runda a patra, performanta atinsa in 2017. De la incheierea openului francez nu a jucat decat un singur meci pe iarba, la Hurlingham, unde a pierdut cu Jarry.

◘ Sam Querrey

Este un jucator mai slab, judecand atat dupa cote, cat si dupa performante. Ajuns la 31 de ani, britanicul a cucerit zece titluri in cariera, niciunul la un turneu important. La turneele de mare slem, cea mai buna performanta a sa a venit la Wimbledon, in 2017, cand juca semifinale. In acelasi an, acesta reusea sa ajunga in sferturile de la US Open. In 2019 nu impresioneaza deloc, incepand  cu o eliminare din primul tur de la Australian Open. A luat parte apoi la mai multe turnee, unde nu a impresionat, fiind eliminat inainte de turul patru. Vine dupa un parcurs bun la Eastbourne, unde realizat cea mai buna performanta in 2019. A ajuns in finala, fiind insa invins de Taylor Fritz, pierzand cu 2-0.

Dominic Thiem este un jucator mai tanar, mai bun, dar si cu pretentii mult mai mari. Ne asteptam ca acesta sa dea totul pe teren pentru a evita o eliminare rusinoasa inca din primul tur. Bookmakerii ofera o cota foarte buna pentru un succes al acestuia, asa ca noi recomandam acest pronostic cu incredere.

• Ponturi tenis Dominic Thiem vs Sam Querrey: Thiem castiga -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com