Ponturi tenis Dustin Brown vs Felix Auger-Aliassime – ATP Stuttgart

Ponturi tenis Dustin Brown vs Felix Auger-Aliassime

Ponturi tenis Dustin Brown vs Felix Auger-Aliassime este unul dintre cele mai interesante dueluri ale saptamanii, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 16:00.

◘ Dustin Brown

Este unul dintre cei mai spectaculosi jucatori din circuitul ATP, insa care nu se poate lauda cu performante mari in cariera. Nu detine niciun titlu in palmares, iar la turneele de mare slem nu a depasit niciodata turul al treilea. Neamtul cu origine jamaicana a jucat la ultima editie de Roland Garros, insa nu a reusit mare lucru, fiind eliminat in calificari. A luat parte si la turneul de la Surbiton, unde a fost eliminat in primul tur. La turneul de la Stuttgart a inceput din calificari, unde a trecut de Denis Istomin si Gregoire Barrere. Au urmat apoi o victorie cu John Millman, trecand in optimi de mult mai bine cotatul, Alexander Zverev.

◘ Felix Auger-Aliassime

Este una dintre marile sperante ale tenisului masculin, care la doar 18 ani ocupa locul 21 in ierarhia ATP. Canadianul este cel mai tanar jucator care a ajuns in finala unui turneu de 500 de puncte, realizand aceasta performanta la turneul de la Rio, unde a pierdut cu Pablo Cuevas. Acesta nu a participat la Roland Garros, ultimul turneu la care a luat parte fiind cel de la Lyon, unde a pierdut in finala cu Benoit Paire. La Stuttgart a jucat in primul tur cu Ernests Gulbis, pe care l-a invins cu 2-0. A urmat o victorie in aceeasi maniera in fata francezului Gilles Simon.

Felix Auger-Aliassime este favorit in aceasta disputa, iar cel mai probabil se va impune. Dustin Brown este insa mult mai experimentat, avand resursele necesare pentru a “smulge” un set. Asadar, mizam pe faptul ca vom asista la un duel cu trei seturi.

• Ponturi tenis Dustin Brown vs Felix Auger-Aliassime: peste 2,5 seturi -> cota 2.30

sursa foto: skysports.com