Ponturi tenis Fabio Fognini vs Andreas Seppi – Roland Garros

Ponturi tenis Fabio Fognini vs Roberto Bautista Agut

Ponturi tenis Fabio Fognini vs Andreas Seppi este un duel 100% italian, din cadrul primei runde de la Australian Open, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 12:00.

◘ Fabio Fognini

Este unul dintre cei mai importanti jucatori din circuitul ATP, ce a progresat mult in ultima perioada. In intreaga sa cariera nu a castigat decat noua titluri, cel mai important in 2019, la Monte Carlo. In ceea ce priveste turneele de mare slem, cea mai buna performanta a sa este la Roland Garros, atingand faza sferturilor in 2011. In acest an a inceput modest, fiind eliminat din turul al treilea la Australian Open. Au urmat apoi evolutii modeste la turneele de la Cordoba, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Miami si Indian Wells. Pe zgura insa nu a aratat deloc rau, stralucind la Monte Carlo, castigand turneul, pe parcurs trecand de Rublev, Simon, Zverev, Coric, Nadal si Lajovic. A fost insa apoi eliminat din turul al treila atat la Madrid, cat si la Roma, pierzand cu Thiem, respectiv Tsitsipas.

◘ Andreas Seppi

Este outsider in aceasta confruntare, fiind un jucator cu trei ani mai in varsta. Are de asemenea si performante mai slabe decat adversarul sau, in intreaga sa cariera castigat doar trei titluri, toate la turnee de 250 de puncte. La turneele de Grand Slam nu a impresionat de asemenea, tinand cont ca niciodata nu a depasit turul 4. Ca si adversarul sau, in debutul acestui an a fost eliminat din turul al treilea de la Australian Open. De atunci a participat la mai multe turnee, la care a avut evolutii modeste. De mentionat faptul ca se afla intr-o forma slaba, avand in vedere faptul ca vine dupa noua infrangeri consecutive.

Fognini este fara indoiala un jucator mai bun, care in mod normal nu ar trebui sa aiba dificultati in aceasta confruntare. Ne asteptam sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna fara emotii.

• Ponturi tenis Fabio Fognini vs Andreas Seppi: 3-0 Fognini -> cota 1.97

sursa foto: skysports.com