Ponturi tenis Garcia vs Blinkova – Roland Garros

Ponturi tenis Garcia vs Blinkova

Ponturi tenis Garcia vs Blinkova: joi, 30.05.2019, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, Caroline Garcia joaca impotriva Annei Blinkova.

Sursa foto: adevarul.ro

Caroline Garcia

Este cea mai bine clasata jucatoare din Franta, Caroline Garcia este cea de la care asteptarile francezilor sunt mari. A demonstrat ca are planuri mari, ea reusind in primul meci de la Roland Garros 2019 sa o invinga pe Mona Barthel. Dupa o ora si 13 minute de stat pe teren, lyoneza s-a impus cu 6-2, 6-4. De asemenea, zgura pariziana este cea mai preferata de aceasta.

Aflata in prezent pe locul 22 WTA, Caroline Garcia a ajuns, in 2017, in sferturi acestei competitii. A fost cea mai buna prestatie la un turneu de Grand Slam. Zgura este si suprafata favorita, drept dovada, inainte de Roland Garros a jucat finala unui alt turneu de pe teritoriului Frantei, respectiv Strasbourg.

Anna Blinkova

Pozitia 117 pe care Anna Blinkova se situeaza o obliga sa joace calificari pentru a intra pe tabloul principal. A fost mai buna decat adversarele pe care le-a intalnit acolo. Drept urmare, si-a atins cea mai buna performanta la Roland Garros. In varsta de 20 de ani, bielorusa a lasat o impresie buna si in primul meci.

Fata in fata cu Gasparyan, aceasta a avut nevoie de doua ore si 18 minute pentru a se califica. Dupa trei seturi, Anna Blinkova s-a impus cu 8-6 in decisiv. De data aceasta este mult mai greu pentru ea, drept dovada sta cota de 4.50 pe care Unibet o ofera pentru o noua victorie.

Garolina Garcia a mai invins-o pe Anna Blinkova, se intampla pe suprafata dura de la Doha, in 2018. A fost atunci un meci inchis in doua seturi. E de asteptat sa se repete istoria, avand in vedere locul de disputare al duelului, dar si a diferentei dintre cele doua jucatoare. Tind sa cred ca meciul o sa aiba aceeasi desfasurare precum cea din primul tur, cand Garcia s-a impus in minimum de seturi.

Ponturi tenis Garcia vs Blinkova: scor corect 2-0, cota 1.65 la Unibet