Ponturi tenis Grigor Dimitrov vs Felix Auger-Aliassime – Queen’s Open

Ponturi tenis Grigor Dimitrov vs Felix Auger-Aliassime

Ponturi tenis Grigor Dimitrov vs Felix Auger-Aliassime este unul dintre cele mai interesante dueluri din saisprezecimile turneului de la Queen’s, ce se va juca astazi, nu mai devreme de 18:30.

◘ Grigor Dimitrov

Este favorit in aceasta confruntare, asa cum era de asteptat, experienta fiind marele sau atu. Bulgarul are cateva performante importante de-a lungul carierei. Acesta a castigat opt titluri, cel mai important la Turneul Campionilor, in 2017. In turneele de Grand Slam se poate lauda cu doua semifinale, la Wimbledon si Australian Open. Anul acesta nu a impresionat deloc, avand evolutii destul de slabe la turneele la care a luat parte. La Australian Open s-a oprit in turul patru, in timp ce la Roland Garros a fost eliminat dupa trei runde. A jucat de asemenea si la turneele de la Miami, Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roma si Geneva, nereusind insa sa straluceasca.

◘ Felix Auger-Aliassime

Este unul dintre cei mai talentati jucatori din circuitul masculin, acesta promitand performante importante pe viitor. Canadianul are doar 18 ani, asa ca nu se poate lauda cu performante prea mari. Cea mai importanta realizare a sa este calificarea in finala turneului de la Rio, devenind cel mai tanar jucator calificat intr-o finala a unui turneu de 500 de puncte. De asemenea, acesta a jucat in ultimul act al turneelor de la Lyon si Stuttgart, pierzand de fiecare data. La ultimul turneu, cel de la Stuttgart, disputat pe iarba, s-a descurcat bine. A trecut pe rand de Gulbis, Simon, Brown si Raonic, pierzand in cele din urma cu Berrettini.

Auger-Aliassime este avantajat de faptul ca s-a acomodat deja cu iarba, unde nu a aratat deloc rau. Dimitrov este insa un jucator mai experimentat, asa ca ne asteptam ca in aceasta infruntare sa isi confirme statutul de favorit si sa castige.

• Ponturi tenis Grigor Dimitrov vs Felix Auger-Aliassime: Dimitrov castiga -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com