Ponturi tenis Guido Pella vs David Goffin – Halle Open

Ponturi tenis Guido Pella vs David Goffin

Ponturi tenis Guido Pella vs David Goffin este o confruntare ce conteaza pentru saisprezecimile turneului de la Halle, ce se va juca astazi, nu inainte de 13:00.

◘ Guido Pella

Este un jucator modest, despre care nu putem spune multe, el avand performante destul de modeste de-a lungul carierei. Detine un singur titlu, cucerit la Sao Paulo, chiar in acest an, unde l-a invins pe Christian Garin. In turneele de mare slem nu a impresionat niciodata, nereusind sa depaseasca turul al treilea. In acest an a disputat nu mai putin de 37 de jocuri, luand parte la 15 turnee. A jucat mai multe pe zgura, unde nu a avut un parcurs chiar rau. Nu a jucat pana acum insa pe iarba, iar acest aspect trebuie luat in seama, avand in vedere faptul ca trebuie sa se acomodeze cu aceasta suprafata.

◘ David Goffin

Este un jucator mult mai bun, ce prezinta o amenintare chiar si pentru “granzii” din circuitul ATP. Belgianul a cucerit patru titluri de-a lungul carierei, disputand de asemenea si o finala la Turneul Campionilor. La turneele de Grand Slam, cel mai departe a ajuns pana in sferturi, la Australian Open in 2017 si la Roland Garros in 2016. In acest an nu a impresionat deloc, avand in vedere faptul ca la niciun turneu la care a luat parte nu a jucat mai mult de trei tururi. A jucat la Hertongenbosch, pe iarba, acolo unde a trecut de Davidovich-Fokina si Herbert, pierzand insa cu Mannarino.

Diferenta de valoare dintre cei doi este evidenta, David Goffin fiind fara dubii un jucator mai bun. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna intr-o maniera categorica, asa ca mizam pe faptul ca se va impune in minimum de seturi.

• Ponturi tenis Guido Pella vs David Goffin: 0-2 Goffin -> cota 1.87

sursa foto: skysports.com