Ponturi tenis Haddad Maia vs Muguruza – Wimbledon

Ponturi tenis Haddad Maia vs Muguruza - Wimbledon

Ponturi tenis Haddad Maia vs Muguruza: marti, nu inainte de ora 13:00, in turul I al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, avem un duel interesant. Brazilianca Beatriz Haddad Maia o intalneste pe Garbine Muguruza.

Sursa foto: irishtimes.com

Beatriz Haddad Maia

Aflata pe locul 121 in ierarhia mondiala, jucatoare din Brazilia a avut nevoie de calificari pentru a intra pe tabloul principal. Beatriz Haddad Maia a aratat un tenis bun, drept pentru care a ajuns aici. In ultimul meci al calificarilor a intalnit-o pe Danilovic (119 WTA), de care a trecut in doua seturi: 6-4, 6-4.

Fara rezultate notabile, ceea ce o si aduce pe locul acesta, ea si-a inceput aventura pe iarba in urma cu doua saptamani. A fost prezenta la turneul ITF, de la Ilkley, acolo unde a fost eliminata in sferturile de finala. De altfel, ea a luat cel putin un set in toate meciurile pe care le-a disputat pe iarba, in acest an. In urma cu un an, aceasta reusea sa se califice in al doilea tur, de unde era eliminata de Simona Halep.

Garbine Muguruza

Cap de serie numarul 26, Garbine Muguruza are parte de cel mai important test din ultima luna. Zic asta si pentru ca este primul meci pe care il joaca pe iarba, ea nu a mai avut meci de la eliminarea din turul al patrulea, de la French Open. Nu a fost anul ei, acesta lucru e sigur, iberica reusind sa castige un singur trofeu in acest an.

Castigatoare de Wimbledon, dar in 2017, Garbine Muguruza nu a mai reusit sa joace la fel de bine si in 2018. In urma unui joc destul de rezervat, ea parasea competitia inca din turul al doilea. Era invinsa fiind atunci de Van Uytvanck. Astfel, cel mai recent meci jucat de iberica pe aceasta suprafata a avut loc in urma cu aproape un an.

Cu toate ca sunt jucatoare din parte diferita a tabloului, mai au la activ inca un joc. In 2017, Muguruza castiga in minimum de seturi, pe suprafata dura de la Cincinatti. Este o alta suprafata. Insa avand in vedere ca are deja trei meciuri la activ, pe iarba londoneza, astept o replica buna a braziliencei. Poate ca aceasta nu o sa castige, desi as incerca si cota aceasta. Dar si daca pierde, sa nu o faca la mai mult de cinci game-uri.

Ponturi tenis Haddad Maia vs Muguruza: Beatiz Haddad-Maia +5.5 game-uri, cota 1.42 la Betano