Ponturi tenis Simona Halep vs Laura Siegemund

ponturi tenis

Ponturi tenis Simona Halep vs Laura Siegemund este a doua partida care se joaca in aceasta noapte la turneul ATP de la Melbourne 2. Partida are loc in faza optimilor de finala si este programata sa inceapa la ora 05:00, ora Romaniei. Jucatoarea din Germania conduce 2-1 in cadrul intalnirilor directe, precedentele dueluri avand loc pe zgura.

Simona Halep

Jucatoarea noastra vine dupa victoria obtinuta in 2 seturi cu Anastasia Potapova, 6-4/6-4. Jocul Simonei arata foarte bine in acest inceput de sezon, un plus la serviciu pe care am putut sa-l observ fata de anii trecuti. Se pare ca in aceasta pauza Simona a pus accentul pe serviciu, capitol la care statea mai rau in precedentele sezoane. In partida cu jucatoarea din Rusia, Halep a reusit de cele mai multe ori sa iasa din momentele dificile cu ajutorul primei mingi. Chiar daca a castigat la diferenta de doar 4 game-uri, Simona nu a dat nicio secunda impresia ca poate avea probleme in a se impune.

Ponturi pariuri tenis Simona Halep vs. Laura Siegemund

Laura Siegemund

Jucatoarea din Germania se afla pe locul 51 ATP in acest moment. Are deja doua partide aici, ambele victorii in minimum de seturi. A trecut in primul tur de Monica Niculescu 7-5/6-4, in turul 2 invingand-o pe Aiava cu un dublu 6-2. Pana sa vina in Australia, germanca a participat la turneul WTA de la Abu Dhabi, pierzand in primul tur in 3 seturi cu Flipkens. In ultima perioada, Siegemund a reusit rezultate bune doar pe zgura si in turneele de dublu.  Monica Niculescu a reusit sa o puna serios la treaba si sa-i scoata la iveala lacunele pe care aceasta le are in joc. Niculescu a reusit sa castige de 4 ori pe serviciul adversarei, beneficiind de 8 mingi de break.

Pronostic

Anticipez un duel dominat de jucatoarea noastra care, arata o forma foarte buna in acest inceput de sezon. Atat in meciul demonstrativ cu Barty cat si in partida cu Potapova, Simona a aratat o pofta incredibila de joc. Daca va mentine nivelul si in aceasta partida, jucatoarea din Germania nu va avea nicio sansa. De altfel, Laura nu impresioneaza pe hard mai deloc. Chiar daca vine dupa 2 victorii in minimum de seturi, partida cu Simona va fii altceva. Jucatoarele de care a trecut in precedentele tururi, neaflandu-se in prima suta mondiala.

• Ponturi tenis Simona Halep  vs Laura Siegemund:  Halep castiga 2-0 @ 1.50