Ponturi tenis Halep vs Anisimova – Roland Garros

Ponturi tenis Halep vs Anisimova - Roland Garros

Ponturi tenis Halep vs Anisimova: miercuri, 5 iunie 2019, in sferturile de finala ale Roland Garros, Simona Halep o intalneste pe Amanda Anisimova.

Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep

Pe locul 3 in lume, Simona Halep are de aparat 2 000 de punce la acest turneu, datorita castigarii trofeului in urma cu un an. Jocul o recomanda ca fiind, inca, principala favorita cel putin pentru a juca o noua finala. Turneul a inceput usor timid, fiind nevoita sa dispute set decisiv in primele doua intalniri. Pe de alta parte, au fost meciuri in care a aratat ca detine controlul, castigand lejer setul al treilea.

Cu aceeasi siguranta pe ea a reusit sa castige si ultimele doua intalniri. Au fost partide in care a pierdut patru game-uri. Mai mult decat atat, Simona Halep a reusit o performanta incredibila la Roland Garros 2019. Ea a ajuns la 16 break-uri consecutive, opt dintre ele in partida contra Tsurenko si opt in partida de luni. A reusit atunci sa o invinga cu 6-1, 6-0, pe tanara Iga Swiatek. A fost unul dintre cele mai rapide jocuri, transat dupa 45 de minute.

Amanda Anisimova

Joc foarte bun pentru americanca Amanda Anisimova, o sportiva care, la 17 ani, a ajuns pentru prima oara in aceasta faza a unui turneu de Grand Slam. Desi are o varsta frageda, are ocazia sa scrie istorie si nu pare deloc impresionata de jucatoarele pe care le intalneste. De asemenea, 2019 este un an in care a aratat un joc bun, reusind un tur 4 si la Australian Open.

Totodata, Amanda a si avut mecuri la discretia ei, dispute pe care uneori ea le-a facut sa fie asa. Unul dintre aceste jocuri a fost cel din turul al doilea, cu Aryna Sabalenka (nr. 11), in care s-a impus cu 6-2, 6-2. A fost un meci relativ asemanator si in fata sportivei Bolsova Zadoinov. Intr-o ora si zece minute de stat pe teren, Amanda Anisimova a castigat cu 6-3, 6-0

Simona Halep a aratat ca stie bine sa reactioneze in fata jucatoarelor din noua generatie. Mai mult decat atat, face un joc din ce in ce mai bun. Pe de alta parte, Anisimova a ratat bine din toate punctele de vedere, deplasare, retur. Poate ca nu o sa fie un meci la fel de usor pentru Simona, cum au fost ultimele doua, dar astept o replica solida, care sa-i aduca o noua victorie.

Ponturi tenis Halep vs Anisimova: victorie Simona Halep cu cel putin cinci game-uri diferenta, cota 1.57 la Betano