Ponturi tenis Halep vs Azarenka – Wimbledon

Ponturi tenis Halep vs Azarenka - Wimbledon

Ponturi tenis Halep vs Azarenka: vineri, 5 iulie 2019, in turul al treilea de la Wimbledon 2019, are loc Simona Halep vs Victoria Azarenka. Ora exacta urmeaza sa fie anuntata ulterior de catre organizatori. Este un duel in care agentiile de pariuri le dau aproape pe picior de egalitate. In acest moment, Simona Halep are o cota de 1.84, in timp ce, Vika este cotata cu 1.94 la Unibet.

Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep

Trebuie sa fiu mai agresiva. Daca voi face un pas inapoi, nu am nicioda sansa. Trebuie sa mixez jocul si sa fiu agresiva, a declarat Simona Halep, conform digisport.ro, referitor la jocul cu Azarenka.

Usor accidentata inainte meciului pe care l-a sustinut in turul anterior, Simona Halep a declarat ca s-a simtit mai bine. In primul tur, aceasta a alunecat si a avut probleme la glezna. Totusi, in ciuda unui serviciu care nu a functionat deloc bine, s-a calificat in aceasta faza. In primul tur, fostul numarul 1 mondial si actual favorita 7, a reusit sa treaca in doua seturi de Aliaksandra Sanovich.

Meciul pe care Simona Halep l-a avut in turul al doilea a fost unul mult mai disputat. Intr-un duel 100% romanesc, aceasta a invins-o pe Mihaela Buzarnescu. Totusi, a avut nevoie de trei seturi pentru a face asta. Ultima decizie a arbitrului a avut loc dupa o ora si 53 de minute de la primul schimb dintre cele doua sportive.

Traseul Simonei Halep la Wimbledon 2019

  • Vs Buzarnescu 6-3, 4-6, 6-2
  • Vs Sanovich 6-4, 7-5
Ponturi tenis Halep vs Azarenka

Victoria Azarenka

Fara set pierdut la Wimbledon, asta este primul lucru pe care trebuie sa-l spunem despre Azarenka. In cele doua intalniri, sportiva din Belarus a reusit sa treaca usor de Alize Cornet si Ajla Tomljanovic si de fieare data a aratat un joc solid. Cel mai bine s-a vazut asta in turul anterior, cand a reusit sa castige zece game-uri consecutive in fata adversarei sale. De la 2-2, cat era in primul set, aceasta s-a impus cu 6-2, 6-0, dupa o ora si trei minute de la primul serviciu.

Tot in doua seturi a castigat si in fata frantuzoaicei Alize Cornet, in primul tur. Atunci meciul a durat ceva mai mult, asta si pentru ca bielorusa a castigat cu 6-4, 6-4.

Cele doua sportive sunt la egalitate, Vika a castigat doua meciuri, iar Simona alte doua intalniri. Totusi, in 2017, ele s-au duelat la Wimbledon, in optimi, Halep castigand atunci cu 7-6, 6-2. Asa cum am vazut-o pe Simona, daca nu schimba ceva, “e mancata” de Vika, care s-a simtit foarte bine in compania adversarei din turul secund. Drept urmare, ma astept sa vad doua jucatoare motivate, care vor duce tenisul la un alt nivel si sper eu, sa avem prelungiri cel putin intr-un set.

Ponturi tenis Halep vs Azarenka: peste 19,5 game-uri, cota 1.48 la Unibet