Ponturi tenis Halep vs Buzarnescu – Wimbledon

Ponturi tenis Halep vs Buzarnescu – Wimbledon

Ponturi tenis Halep vs Buzarnescu: miercuri, 3 iulie, nu inainte de ora 15:00, Simona Halep joaca in compania Mihaelei Buzarnescu. Este meciul din turul al doilea, al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

sursa foto: digisport.ro

Simona Halep

Meciul din primul tur al Simonei Halep nu a fost unul foarte usor. In stilul caracteristic, singura si l-a complicat si drept urmare, a stat pe teren o ora si 38 de minute. Pe de alta parte, 6-4, 7-5, cu Aliaksandra Sasnovich, a fost suficient pentru ca pronosticul propus de mine sa fie inverzit.Tot favorita este jucatoarea aflata pe locul 7 WTA, aceasta avand o cota de 1.17 pentru succes, la agentia de pariuri Unibet.

In acelasi timp, Simona Halep a stiut bine cum sa puna problema in tururile acestea, la Wimbledon. In ultimii doi ani, ea a ajuns cel putin in turul al treilea. In 2018, aceasta a pierdut cu Su-Wei Hsieh, in chiar turul al treilea, inntr-un meci care a avut set decisiv.

Mihaela Buzarnescu

Calificarea Mihaelei in turul al doilea al Wimbledon nu a fost o surpriza. De asemenea, duelul pe care ea l-a avut luni, in fata americancei Jessica Pegula, a fost anticipat si de catre mine, oferind un pariu castigator. A fost un dublu 6-4 pentru sportiva aflata pe locul 53 in ierarhia WTA. Pe de alta parte, duelul nu a fost lipsit de greselile ambelor sportive.

Din cele 20 de game-uri, 12 s-au incheiat cu break, ceea ce este foarte mult daca vrea sa spere la o surpriza in turul al doilea. Victoria Mihaelei Buzarnescu in fata Simonei Halep ne aduce o cota de 5.25 la agentia de pariuri Unibet. Aceasta a lasat o impresie buna in urma cu un an, cand a ajuns pana in turul al treilea.

Este pentru prima oara cand Simona Halep o intalneste pe Mihaela Buzarnescu. Asta si pentru ca pana anul trecut au facut parte dintr-un cerc diferit de jucatoare. Totusi, ambele au facut greseli destul de mari in turul 1, greseli pe care ma astept sa le revad la Buzarnescu. Este inconstanta din toate punctele de vedere, ceea ce ma astept sa ne aduca un nou pariu castigator. Am sa merg tot pe mana Simonei, asa cum este si normal, mizand pe o victorie in doua seturi.

Ponturi tenis Halep vs Buzarnescu: scor corect 2-0, cota 1.57 la Unibet