Ponturi tenis Halep vs Linette – Roland Garros

Ponturi tenis Halep vs Linette

Ponturi tenis Halep vs Linette: joi, in turul al doilea din cadrul competitiei de la Roland Garros, Simona Halep o intalneste pe Magda Linette.

Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep

Detinatoarea en-titre a trofeului, Simona Halep revine la Roland Garros cu un alt antrenor fata de editia anterioara. Daniel Dobre este cel care ii da sfaturi actualului numar 3 WTA. Favorita caselor de pariuri pentru un nou triumf la French Open. In stilul caracteristic, in turul inaugural a juca trei seturi. Parea ca are meciul in mana, insa, in actul secund, si-a pierdut serviciul de trei ori.

Dupa o ora si 37 de minute de stat pe teren, Simona Halep a castigat cu 6-2, 3-6, 6-1, in fata australiancei, Ajla Tomljnanovic. In ultimele 15 intalniri disputate la Roland Garros, Simona Halep a pierdut o singura data. A fost in 2017, atunci cand ceda in finala, in fata letonei Jelena Ostapenko.

Magda Linette

Departe de cea mai buna clasare din istorie, Magda Linette se afla pe locul 87 WTA. Cu toate astea, in primul tur a avut un adversar care a beneficiat de un wild card. A avut nevoie de trei seturi pentru a putea trece de Chloe Paquet. Dupa o ora si 46 de minute, jucatoare din Polonia a dispus cu 3-6, 6-1, 6-2.

La Roland Garros a atins cea mai buna performanta in 2017. Atunci, reusea sa ajunga pana in turul al treilea, la fel cum s-a intamplat si la Australian Open, un an mai tarziu. De altfel, succesul din primul tur a a fost al doilea in cele opt meciuri pe care le-a disputat pe zgura, in 2019.

Penttru prima oara puse fata in fata, Simona Halep si Magda Linette sunt jucatoare cu aspiratii diferite. De altfel, este de asteptat sa vedem un meci de antrenament cu public, pe care numarul 3 WTA sa-l castige la pas. E drept, Simona a jucat set decisiv in primul meci, dar si-a arat net superioritatea in setul al treilea.  Astfel, pana la finalul partidei sa avem doua seturi categorice.

Ponturi tenis Halep vs Linette:  sub 18.5 game-uri, cota 1.56 la NetBet