Ponturi tenis Halep vs Sasnovich – Wimbledon

Ponturi tenis Halep vs Sasnovich – Wimbledon

Ponturi tenis Halep vs Sasnovich: in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului, Simona Halep o intalneste pe Aliaksandra Sasnovich. Ora si data urmeaza sa fie anuntate de organizatori.

Simona Halep

Obisnuita cu performanta in ultimii ani, Simona Halep este si de aceasta data una dintre favoritele la castigarea trofeului. Ea ocupa locul 7 in ierarhia WTA, a cazut cateva locuri pentru ca a fost eliminata in sferturi, la Roland Garros. Acolo avea de aparat trofeul. Nu a fost ultimul turneu la care aceasta a participat, pentru ca a mai jucat si la Eastbourne.

Inaintea debutului de la Wimbledon, Simona a anuntat ca urmeaza sa participe la Rogers Cup, acolo unde merge sa-si apere trofeul. Pana acolo mai are de trecut de acest mare turneu. Are nevoie de ceva mai mult decat ce a aratat in meciul vs Angelique Kerber. Acest duel s-a jucat in turul al treilea, de la Eastbourne, insa Simona a pierdut in doua seturi. Pe de alta parte, asa cum si comentatorii jocului au spus, cred ca a fost cel mai bun joc al lui Angie din ultimii ani.

Aliaksandra Sasnovich

Sportiva din Belarus nu este nici ea la prima ei tinerete, are 25 de ani. Desi e trecuta de ani buni la profesionisti, ea nu a reusit sa castige vreun turneu pana in acest punct. Nu are cifre foarte bune nici la turneele de Grand Slam, unde a reusit ca cel mult sa ajunga pana in turul 4. Se intampla in editia din 2018 a Wimbledonului.

De asemenea, aceasta a oferit o replica palida in ultimele doua luni, fiind invinsa in toate cele cinci intalniri pe care le-a avut in timpul asta. A luat parte si la Birmingham si Eastbourne, dar la primele sale dueluri a si parasit competitiile. A fost atunci invinsa de Serena Williams (3-6, 4-6) si Rebecca Peterson (6-4, 3-6, 2-6).

Dupa ce a fost eliminata de la Eastbourne, Simona a declarat ca nu este tocmai in cea mai buna forma a ei. Totusi, si cotele la pariuri spun lucrul acesta, dar cel putin in primele doua tururi pare sa aiba adversari accesibili. Spun primele doua tururi pentru ca ma astept sa treaca lejer de Sasnovich, in doua seturi scurte.

Ponturi tenis Halep vs Sasnovich: scor corect 2-0, cota 1.50 la Unibet