Ponturi tenis Halep vs Tomljanovic – Roland Garros

Ponturi tenis Halep vs Tomljanovic - Roland Garros

Ponturi tenis Halep vs Tomljanovic: marti, 28/05/2019, nu inainte de ora 15:30, Simona Halep o intalneste pe Ajla Tomljanovic, in turul I al Roland Garros.

Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep

Simona Halep are foarte multe de aparat la Roland Garros, ea fiind detinatoarea en-titre a trofeului. Tot ea este si favorita caselor de pariuri pentru a ridicat trofeul. Aceasta a inceput bine perioada de zgura, cu o finala la Madrid, turneu de Premier Mandatory, dar pe care a pierdut-o, cu Kiki Bertens. Ulterior, la Roma, a fost invinsa inca din primul tur, de catre Marketa Vondroussova.

Finalista la ultimele doua editii, zgura este suprafata unde are singurul trofeu de Grand Slam din cariera. Atmosfera este una buna, Simona s-a declarat pregatita sa debuteze pe zgura pariziana. Daca se califica, aceasta va juca cu invingatoarea duelului Paquet – Magda Linette.

Alja Tomljanovic

In varsta de 26 de ani, jocul Aljei Tomljanovic nu i-a adus rezultate tocmai remarcabile in ulimii ani. Drept dovada, la Roland Garros, cea mai buna performanta atinsa a fost turul 4, dar asta se intampla in 2014. S-a pregatit, are cinci turnee deja disputate pe zgura, singurul unde s-a descurcat mai bine a fost la Rabat (Maroc). Acolo a fost semifinalista, pierzand in fata Johannei Konta.

La Madrid, cel mai tare turneu programat pe zgura, inainte de Roland Garros, a fost eliminata inca din primul tur. A fost atunci un duel contra unei alte romance, Miihaela Buzarnescu. La Roma si Nurnberg a pierdut in turul al doilea.

Obligata de rezultatele obtinute anterior sa joace la un nivel inalt, Simona Halep are avantajul de a juca pe suprafata ei favorita. Jocul a fost bun, aceasta s-a simtit foarte bine la antrenamente.

Cele doua s-au mai intalnit o singura data pana acum, in vara anului trecut. Simona trecea atunci in set decisiv de Tomljanovic, la Cincinnati, acolo unde juca finala. Asa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, toate sunt in favoarea numarului 3 WTA. Meciul de marti se anunta un antrenament cu public, pe care ne asteptam sa-l transeze in minimum de seturi.

Ponturi tenis Halep vs Tomljanovic: scor corect 2-0, cota 1.47 la Unibet