Ponturi tenis Halep vs Tsurenko – Roland Garros

Ponturi tenis Halep vs Tsurenko

Ponturi tenis Halep vs Tsurenko: sambata, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, Simona Halep joaca impotriva ucrainiencei Lesia Tsurenko. Meciul are loc pe arena Philiippe Chatrier, nu inainte de ora 12:00.

Sursa foto: digisport

Simona Halep

Cotele Simonei Halep pentru castigarea Roland Garros 2019 au scazut. Cu toate acestea, calificarea in turul al treilea a fost mereu traita cu emotii, pentru ca a avut nevoie de set decisiv. Net superioara jucatoarelor contra carora a evoluat, Simona a pierdut un set. Prima data s-a intamplat lucrul acesta in fata australiancei Tomljanovic. Dupa un prim set in care s-a impus, Halep a fost nevoita ca dupa o ora si 37 de minute, sa castige cu 6-1 in decisiv.

Desfasurarea meciului din turul anterior trebuie sa o puna serios pe ganduri pe Halep. Dupa ce a castigat oarecum lejer primul set, in cel de-al doilea a pierdut patru game-uri consecutive. Jocul contra Magdei Linette (locul 87 WTA), s-a incheiat 6-4, 5-7, 6-3 si Simona isi continua triumful.

Lesia Tsurenko

Roland Garros ii prieste Lesiei Tsurenko, sportiva care ajunge pentru a doua oara consecutiv cel putin in turul al treilea. In 2018 a obtinut cea mai buna prestatia a ei intr-un Grand Slam. Pe zgura pariziana, a reusit atunci sa ajunga pana in optimi. Nu a jucat rau nici acum, cand a avut in fata ei doua adversare din prima suta mondiala.

Eugenie Bouchard nu mai jucatoare sigura pe ea, aspect pe care Lesia l-a punctat in primul tur. Ucrainianca s-a impus cu dublu 6-2 in acel duel. In turul al doilea a avut un meci mult mai greu. Intins pe doua zile, duelul contra lui Krunic a intrat in prelungiri, Lesia Tsurenko castigand cu 11-9 in decisiv, dupa trei ore si sase minute.

De sase ori s-au mai intalnit Simona Halep si Lesia Tsurenko, de fiecar data sportiva din Romania a iesit invingatoare. Ultimele doua intalniri au avut loc anul acesta, in luna februarie, cand Halep s-a impus in doua seturi la Doha si Dubai. De asemenea, un singur meci dintre cele sase s-au transat in decisiv. In ciuda scorului, Simona a fost sigura pe ea in setul decisiv, atunci cand presiunea era mai mare. Cu mai multa atentie, ma astept ca de aceasta data sa castige mult mai usor.

Ponturi tenis Halep vs Tsurenko: sub 19.5 game-uri, cota 1.50 la Betano