Ponturi tenis Hercog vs Gauff – Wimbledon

Ponturi tenis Hercog vs Gauff - Wimbledon

Ponturi tenis Hercog vs Gauff: vineri, 7 iulie, nu inainte de ora 18:30, Polona Hercog o intalneste pe Cori Gauff, in turul al treilea de la Wimbledon 2019.

Sursa foto: gsp.ro

Polona Hercog

Are trei titluri in cariera si premii totale de aproximativ 3.2 milioane de euro in cei 13 ani de tenis profesionist. Slovena nu a iesit cu nimic in relief in cadrul turneelor de Grand Slam. De asemenea, turul al treilea de la Wimbledon este cea mai buna prestatie a ei, pe care a egalat-o. In 2010 si 2019 a reusit sa ajunga sa joace la acest nivel.

Prestatia acestia a fost una buna, a reusit sa treaca de doua sportive din parte diferita de clasament. In primul tur a avut ceva probleme, fiind nevoita sa joace set decisiv in fata Kuzmovei. In acelasi timp, a aratat ca si-a invatat lectia, iar in turul al doilea a produs una dintre surprize. Polona Hercog a trecut in doua seturi de Madison Keys, 6-2,6-4.

Cori Gauff

Desi este pe locul 313 in clasamentul general, aceasta calificare in turul al treilea de la Wimbledon 2019 o sa o aduca aproape de prima suta mondiala. Americanca a facut doua victime cunoscute in lumea tenisului. In primul tur, desi era cotata drept outsider, am anticipat jocul sau bun. Aceasta a trecut in doua seturi de Venus Williams. A continuat la fel de sigura pe ea si a dispus tot in doua seturi, 6-3, 6-3, cu Rybarikova.

De asemenea, desi are 15 ani, Cori Gauff a reusit sa joace cinci meciuri, trei in calificari si doua pe tabloul principal. In toate acestea a reusit sa castige in minimum de seturi, ceea ce nu trebuie sa ne surprinda, avand in vedere stilul sau bun de a returnat.

Asa cum am spus si in textul de mai sus, Polona Hercog este o jucatoare buna. Totusi, nu cred ca este la fel de completa precum Gauff, care are un serviciu ce o poate scoate din dificultate. Aici astept eu sa se faca diferenta, drept urmare, inclin spre un succes al americancei.  Plus de asta, Cori pare ca s-a acomodat mult mai bine cu iarba londoneza, in cinci meciuri nu a pierdut set.

Ponturi tenis Hercog vs Gauff: victorie Cori Gauff, cota 1.60 la Unibet