Ponturi tenis Hsieh vs Petkovic – Roland Garros

Ponturi tenis Hsieh vs Petkovic

Ponturi tenis Hsieh vs Petkovic: turul al doilea din cadrul Roland Garros aduce meciul dintre Su-Wei Hsieh vs Andrea Petkovic, duel in care asiatica este favorita.

Su-Wei Hsieh

O jucatoare cu state vechi in tenisul profesionist, Su-Wei Hsieh pleaca cu prima sansa in duelul din turul al doilea. Venea usor timorata la Paris, pentru ca in cele patru turneedisputate pe zgura, anterioara Roland Garros, nu a reusit rezultate multumitoare. Totusi, a reusit sa joace ceva mai bine in turul inaugural al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

A inceput aventura pariziana intr-un joc in fata lui Golubic. Dupa o ora si 42 de minute, asiatica a reusit sa se impuna cu 6-4, 3-6, 6-0. A fost a patra sa victorie in cele opt meciuri pe care le-a avut pe zgura, in 2019. Toate aceste meciuri castigate de ea au avut un punct comun, faptul ca s-au jucat trei seturi.

Andrea Petkovic

Departe de forma ei de glorie, cand reusea sa intre intre primele zece jucatore ale lumii, Andrea Petkovic intra in acest duel de pe locul 69 WTA. A inceput timid sezonul pe zgura, la toate turneele unde a participat, in 2019, nu a atins mai mult de turul al doilea. Si ea a avut un debut obositor la Roland Garros 2019.

Andrea Petkovic a fost nevoita sa dispute trei seturi in fata americancei Alison Riske. Dupa doua ore si 16 minute de joc, aceasta s-a impus cu 2-6, 6-3, 7-5, dar cifrele nu au fost deloc incurajatoare. Din nou problemele la serviciu si-au spus cuvantul si in acea partida a avut sase duble greseli.

Sunt jucatoare de peste 30 de ani, experimentate, insa, diferenta cred ca o sa se faca la serviciu. Andrea Petkovic a intampinat deseori dificultati la acest capitol, dar Hsieh nu este nici ea intr-o forma excelenta.  Una peste alta, nici Hsieh si nici Petkovic nu ofera un joc foarte sigur. Astfel si daca se decide in doua seturi, acestea sa fie stranse.

Ponturi tenis Hsieh vs Petkovic: peste 19.5 game-uri, cota 1.65 la NetBet