Ponturi tenis Irina Begu vs Nina Stojanovic – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Irina Begu vs Nina Stojanovic – Australian Open se joaca duminica noaptea de la ora 02:00 in cadrul primului turneu de Grand Slam al anului. Cele doua jucatoare lupta pentru calificarea in turul secund si se afla la prima intalnire in circuitul WTA.

Irina Begu

  • Irina Begu, locul 79 WTA a impresionat placut in acest inceput de an. Are victorii la jucatoare precum Zheng, Sasnovich, Konta si a rezistat foarte bine in primul set cu Osaka. Jucatoarea noastra pare mai determinata ca oricand sa faca un sezon bun, chiar daca mai are lacune in joc. In ciuda inaltimii, serviciul acesteia nu functioneaza in anumite momente si permite adversarelor sa faca puncte foarte usor.
  • In schimb, are momente foarte bune la retur. In partida cu Konta, jucatoare cu un serviciu foarte puternic si bine plasat, romanca a reusit sa castige 44% din mingi returnand prima minge. Pana in acest an, Irina avea momente in care claca psihic in partide. Sezonul acesta pare ca aceasta a rezolvat aceasta problema, reusind sa revina incredibil in meciuri dupa ce pierdea primul set.

    Ponturi tenis Simona Haelp vs Lizette Cabrera Austalian Open
    sursa foto: ntnews.com

Nina Stojanovic

Nina Stojanovic se afla pe locul 100 in clasamentul WTA, pozitie pe care a incheiat anul 2020. Suprafata pe care se simte cel mai bine este hard-ul, avand un stil de joc care se pliaza mai bine pe suprafetele rapide. Cu toate acestea, jucatoarea din Serbia a reusit sa castige turnee doar la nivel ITF pana in acest moment.

Sezonul precedent nu a impresionat, recordul fiind de 4 victorii si 11 infrangeri pe hard, 2 infrangeri pe zgura. Cea mai buna clasare a reusit-o in 2019, locul 87 WTA, sezon in care a reusit recorduri pozitive atat pe hard cat si pe zgura. Are un stil de joc destul de agresiv, forteaza multe mingi de cele mai multe ori, de aici venind si erorile nefortate pe care le comite. Daca primul serviciu scartaie, serviciul al doilea este destul de slab, capitol de care Irina poate profita.

Pronostic

Mizam pe victoria jucatoarei noastre in aceasta partida. Begu a inceput anul foarte bine, cu victorii impotriva unor jucatoare importante. De cealalta parte, adversara ei are doar 3 partide in aceast an din care 2 sunt infrangeri. Stojanovic nu exceleaza la niciun capitol, fiind foarte slaba la retur si serviciu in 2021. Chiar daca a avut ceva probleme la serviciu in precendetele partide, Begu nu a cedat niciun moment si a reusit sa revina in 3 din cele 4 meciuri din acest an. Jucatoarea din Serbia are un stil de joc extrem de agresiv, greseste foarte multe mingi cand e pusa sub presiune. Mizam pe o victorie a Irinei la minim 3 game-uri diferenta in aceasta partida, cota 1.40 la BETANO.

• Ponturi tenis Irina Begu vs Nina Stojanovic : Begu -2.5 game-uri handicap  -> cota 1.40