Ponturi tenis Jack Sock – Lucas Pouille ATP Paris 2 NOIEMBRIE

Ponturi tenis Jack Sock – Lucas Pouille ATP Paris 2 NOIEMBRIE

sursa foto: atp.com

Astazi avem confruntarea dintre americanul Jack Sock (nr.22) si tanarul francez Lucas Pouille (nr.18).

  • Jack  Sock este un jucator cu un serviciu puternic si cu un forehand impresionant , dar are mari lacune la deplasarea in teren si la jocul de pe fundul terenului. Sock vine dupa o perioada nefasta in care a pierdut set si cu Pospisil , Haase , iar mai ales meciul cu Edmund din turul trecut fiind unul edificator al formei proaste, el reuPonturi tenis Jack Sock – Lucas Pouille ATP Paris 2 NOIEMBRIEsind abia pe finalul partidei sa revina si sa castige meciul.
  • Lucas Pouille este un jucator din noua generatie , a avut un turneu foarte bun la Viena unde a obtinut toate cele 250 de puncte oferite de ATP , invingand in finala chiar pe compatriotul sau Jo Wilfried Tsonga. Pouille participand la acest turneu spera sa aiba un parcurs cat mai indelungat care cu putin noroc ii va aduce si calificarea la Turneul Campionilor de la Londra.
  • Tinand cont de forma proasta a americanului , de meciurile superbe facute de Pouille care si turul trecut a pierdut doar 7 puncte din 48  pe propriul  serviciu il vad castigator destul de lejer , iar o importanta foarte mare o are si aportul publicului si nu il ultimult rand dorinta de a ajunge la Londra

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here