Ponturi tenis Jan-Lennard Struff vs Lucas Pouille – ATP Stuttgart

Ponturi tenis Jan-Lennard Struff vs Lucas Pouille

Ponturi tenis Jan-Lennard Struff vs Lucas Pouille este un duel din cadrul sferturilor de finala ale turneului de la Stuttgart, ce se va juca astazi, nu mai devreme de ora 13:30.

◘ Jan-Lennard Struff

Este un jucator decent, ce nu se poate lauda cu realizari prea mari de-a lungul carierei. Pana acum nu a castigat niciun trofeu ca profesionist, iar la turneele de mare slem, cea mai buna performanta a sa a fost realizata in acest an, ajungand in turul al patrulea de la Roland Garros. La openul francez, jucatorul neamt a trecut de Denis Shapovalov, Radu Albot si Borna Coric, fiind insa eliminat de Novak Djokovic. La turneul de la Stuttgart a inceput tot cu Denis Shapovalov, pe care l-a invins in minimum de seturi. A urmat apoi o victorie in aceeasi maniera in fata lui Miomir Kecmanovic.

◘ Lucas Pouille

Este un jucator ceva mai bun, daca ne raportam la performantele sale de-a lungul carierei. Are in palmares cinci titluri, niciunul la turnee de Masters sau Grand Slam. In turneele de mare slem, francezul are realizari destul de importante, jucand semifinale in acest an la Australian Open, in timp ce in a facut sferturi la Wimbledon si US Open. La openul francez recent incheiat, nu a impresionat, trecand de Bolelli in primul tur, fiind eliminat apoi de Klizan. La turneul de la Stuttgart a inceput cu Feliciano Lopez, pe care l-a invins cu 2-1. S-a impus apoi cu acelasi scor in fata lui Daniil Medvedev.

In infruntarile directe, patru la numar, Pouille s-a impus de trei ori, in ultimele doua ocazii facand-o pe iarba. In aceasta confruntare ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca, asa ca mizam pe varianta game-urilor. Pornim de la premisa ca vom avea parte de un duel cu minim trei set-uri si implicit cat mai multe game-uri.

• Ponturi tenis Jan-Lennard Struff vs Lucas Pouille: peste 22,5 game-uri -> cota 1.62

sursa foto: eurosport.com