Ponturi tenis Jay Clarke vs Roger Federer – Wimbledon

Ponturi tenis Jay Clarke vs Roger Federer

Ponturi tenis Jay Clarke vs Roger Federer este o infruntare extrem de dezechilibrata, cu campionul elvetian vazut ca favorit cert. Partida este programata sa se joace joi, nu inainte de ora 16:30.

◘ Jay Clarke

Nu se poate compara cu adversarul sau, fiind un jucator tanar, lipsit de experienta. Succesele acestuia au venit doar in turnee Challenger, insa in cele importante nu a stralucit. In turneele de Grand Slam s-a oprit de fiecare data in calificari, exceptie facand aceasta editie de Wimbledon, unde nu a fost nevoit sa joace, primind wild card. In primul tur l-a avut ca adversar pe Noah Rubin, invingandu-l cu 3-1. Odata cu acest succes a incheiat o serie de sase esecuri consecutive.

◘ Roger Federer

Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind considerat de multi ca cel mai mare jucator din istoria tenisului. Elvetianul, campion de 20 de ori in turneele de mare slem, cauta al noualea succes la Wimbledon. Ultimul a venit in 2017, cand in finala il invingea pe Marin Cilic, terminand turneul fara set pierdut. In acest an a cucerit trei titluri, ajungand astfel la cota 102 in intreaga cariera. In meciul din primul tur a avut parte de un start greoi, pierzand primul set cu sud-africanul Lloyd Harris. A revenit repede insa, castigand cu 3-1, in mai putin de doua ore de joc.

Jay Clarke este, dupa cum mentionam, un jucator tanar, lipsit de experienta. De partea cealalta, Federer, jucator cu un palmares fantastic, joaca pe suprafata preferata, avand un avantaj din acest punct de vedere. Anticipam un succes in minimum de seturi al elvetianului, iar in acelasi timp ne asteptam ca acesta sa castige fiecare set fara emotii. Asadar, pariem pe faptul ca Roger Federer nu va depasi borna de 18 game-uri in aceasta confruntare.

• Ponturi tenis Jay Clarke vs Roger Federer: Federer sub 18,5 game-uri -> cota 1.73

sursa foto: skysports.com