Ponturi tenis Jeremy Chardy vs David Goffin – Wimbledon

Ponturi tenis Jeremy Chardy vs David Goffin

Ponturi tenis Jeremy Chardy vs David Goffin este o disputa din cadrul turului secund de la Wimbledon, ce se va juca astazi, nu inainte de ora 14:30.

◘ Jeremy Chardy

Este outsider in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, urmand sa infrunte un jucator mai bun. Francezul in varsta de 32 de ani, nu a castigat decat un singur titlu in intreaga sa cariera. A triumfat la turneul de la Stuttgart in 2009, cand il invingea pe Hanescu. In turneele de mare slem, nu se poate lauda decat cu un sfert de finala la Australian Open, in 2013. La Wimbledon nu a trecut niciodata de turul patru, atingand aceasta performanta in 2014. In acest an are un parcurs slab, avand in vedere faptul ca la majoritatea turneelor la care a luat parte a fost eliminat din primele doua tururi. In primul tur de la Wimbledon a dat piept cu Martin Klizan, pe care a reusit sa il invinga cu 3-1, revenind dupa ce a pierdut primul set.

◘ David Goffin

Este fara indoiala un jucator mai bun, pe care bookmakerii il considera favorit cert in aceasta confruntare. Belgianul are patru titluri in palmares si se poate mandri cu o finala la Turneul Campionilor, in 2017. In turneele de Grand Slam, ca si adversarul sau, nu a trecut mai departe de sferturi, atingand aceasta performanta la Australian Open si Roland Garros. La Wimbledon se poate lauda doar cu o calificare in turul patru, in 2015 si 2016. Pe iarba, acesta a jucat in 2019 noua partide, pierzand doar doua dintre ele. La Wimbledon, in primul tur, l-a infruntat pe americanul Bradley Klahn, cu care nu a avut probleme, impunandu-se fara set pierdut.

Dupa cum mentionam, David Goffin este un jucator mai bun, asa ca avem mari pretentii de la el in aceasta disputa. Ne asteptam sa se impuna, insa nu oricum, ci intr-o maniera clara, asa ca pariem in consecinta.

• Ponturi tenis Jeremy Chardy vs David Goffin: handicap Goffin (-1,5 seturi) -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com