Ponturi tenis Jo-Wilfried Tsonga vs Benoit Paire – Halle Open

Ponturi tenis Jo-Wilfried Tsonga vs Benoit Paire

Ponturi tenis Jo-Wilfried Tsonga vs Benoit Paire este o disputa 100% franceza ce conteaza pentru faza saisprezecimilor de la Halle, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de 16:00.

◘ Jo-Wilfried Tsonga

Este un jucator peste care se poate observa ca au trecut anii, nemaiavand acelasi evolutii din trecut. Detine 17 titluri, doua dintre ele la turnee Masters, avand de asemenea performante notabile si la turneele de Grand Slam. Se poate lauda cu o finala la Australian Open, semifinale la Roland Garros si Wimbledon, dar si sferturi de finala la US Open. De asemenea, in 2011 a disputat si finala Turneului Campionilor, pierduta in fata lui Federer. In acest an nu straluceste, avand in vedere faptul ca a fost eliminat destul de devreme la majoritatea turneelor la care a participat. A jucat la Stuttgart, pe iarba, unde nu a impresionat, castigand cu Mischa Zverev, fiind insa invins de Milos Raonic.

◘ Benoit Paire

Este un jucator extrem de talentat, insa la fel de capricios, care are resursele necesare pentru a pune mari probleme chiar si granzilor din top 10. Acesta detine trei titluri, toate castigate in turnee de 250 de puncte. In turneele de mare slem nu a depasit niciodata turul patru, acolo unde a ajuns si la openul francez din acest an, pentru prima data in cariera. Acesta a pierdut cu Nishikori in cinci seturi, suferind primul esec dupa o serie de opt succese. De la acel duel, Paire nu a mai disputat niciun joc, urmand sa isi faca debutul pe iarba in 2019.

Tsonga este favoritul caselor de pariuri, insa Paire poate pune serioase probleme, asa ca pariem in consecinta. Ne asteptam la un duel pe cinste, in care cei doi vor da totul. Asadar, pornind de la ideea ca se vor juca trei seturi, mizam pe varianta game-urilor.

• Ponturi tenis Jo-Wilfried Tsonga vs Benoit Paire: peste 21,5 game-uri -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com