Ponturi tenis Jo-Wilfried Tsonga vs Rafael Nadal – Wimbledon

Ponturi tenis Joao Sousa vs Rafael Nadal

Ponturi tenis Jo-Wilfried Tsonga vs Rafael Nadal este una dintre cele mai interesante dispute din cadrul turului al treilea de la Wimbledon, ce se va juca astazi, nu inainte de ora 16:30.

◘ Jo-Wilfried Tsonga

Este un jucator experimentat, care de-a lungul anilor a pus mari probleme granzilor tenisului, putand sa se mandreasca cu performante importante in cariera. Acesta detine 17 titluri, doua dintre ele in turnee Masters. In Grand Slam-uri, acesta nu a triumfat niciodata, jucand insa o finala, la Australian Open, in 2008. La Wimbledon se poate lauda cu faptul ca a ajuns pana in penultimul act, de doua ori chiar, in 2011 si 2012. La editia din acest an arata foarte bine, fiind fara set pierdut. A jucat cu Bernard Tomic si Ricardas Berankis, cu care a stat in teren mai putin de trei ore.

◘ Rafael Nadal

Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind unul dintre cei mai mari jucatori din istoria tenisului. Ibericul are un palmares de-a dreptul fabulos, cu 82 de titluri, 18 venind in turnee de Grand Slam. Ultimul l-a cucerit in urma cu o luna, la Roland Garros, unde se impunea pentru a 12-a oara. La Wimbledon incearca sa obtina cel de-al treilea trofeu, dupa cele cucerite in 2008 si 2010. In primul tur a dat piept cu Sugita, un adversar modest, cu care nu a avut emotii, castigand cu 3-0. In runda a doua l-a infruntat pe Nick Kyrgios, cu care nu a avut deloc un meci usor. Nadal s-a impus cu 3-1, stand insa pe teren putin peste trei ore, in ultimele doua seturi fiind nevoie de tie-break pentru a se impune.

Nu ne asteptam ca Tsonga sa se impuna, insa mizam pe faptul ca va pune mari probleme. Asadar, alegem un pariu pe game-uri, bazandu-ne pe faptul ca se vor disputa minim 35, pornind de la ideea ca se vor juca minim patru seturi.

• Ponturi tenis Jo-Wilfried Tsonga vs Rafael Nadal: peste 34,5 game-uri -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com