Ponturi tenis John Millman vs Alexander Zverev – Roland Garros

Ponturi tenis Alexander Zverev vs Miomir Kecmanovic

Ponturi tenis John Millman vs Alexander Zverev este un duel ce conteaza pentru prima runda de la Roland Garros, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 12:00.

◘ John Millman

Este outsider in aceasta disputa, asa cum il dau si casele de pariuri. Este ce-i drept un jucator destul de modest, fara realizari importante de-a lungul carierei. Nu a castigat niciun titlu ca profesionist, cea mai mare performanta de pana acum fiind calificarea in sferturile de la US Open, dupa ce trecea de Roger Federer. La ultimele trei editii de Roland Garros a fost eliminat de fiecare data in primul tur. In acest sezon de zgura are un parcurs destul de slab, avand in vedere faptul ca in zece jocuri nu a reusit decat patru victorii.

◘ Alexander Zverev

Este una dintre marile sperante ale tenisului masculin, de la care se astepta multe, in aceasta confruntare pornind ca favorit clar, fiind ce-i drept un jucator mult mai bun. In intreaga sa cariera a cucerit 11 titluri, castigand trei turnee Masters, dar si Turneul Campionilor. La turneele de Grand Slam nu se poate lauda decat cu un sfert de finala la Roland Garros. Aceasta performanta a fost realizata chiar anul trecut, cand era eliminat de Dominic Thiem. In acest sezon de zgura, a participat la nu mai putin de sapte turnee, avand performante destul de modeste. La Barcelona si Roma a fost eliminat din prima runda, in timp ce la Marrakech, Monte Carlo si Munchen a pierdut in turul secund. La Madrid a jucat doar trei tururi, reusind insa sa triumfe la Geneva, trecand de Jarry in finala.

Alexander Zverev este fara dubii un jucator mai bun, care are de partea sa si atuul tineretii, fiind mai agil. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa nu intampine dificultati, adversarul fiind totusi unul modest. Asadar, mizam pe faptul ca germanul se va impune fara sa piarda vreun set.

• Ponturi tenis John Millman vs Alexander Zverev: 0-3 Zverev -> cota 1.75

sursa foto: skysports.com