Ponturi tenis Juan Ignacio Londero vs Rafael Nadal – Roland Garros

Ponturi tenis Sam Querrey vs Rafael Nadal

Ponturi tenis Juan Ignacio Londero vs Rafael Nadal este o infruntare ce conteaza pentru optimile acestei editii de Roland Garros, ce se va juca duminica.

◘ Juan Ignacio Londero

Este un jucator modest, ce nu se poate lauda cu realizari importante de-a lungul carierei. Pana acum nu a castigat decat un singur titlu, chiar in acest an, in februarie, la Cordoba, in Argetina, chiar pe zgura, trecand de Guido Pella in finala. De atunci a luat parte la mai multe turnee, insa un a stralucit, fiind eliminat de fiecare data inainte de turul al patrulea. La openul francez a inceput cu o victorie fara set pierdut in fata lui Nikoloz Basilashvili. Au urmat apoi succese cu Richard Gasquet si Corentin Moutet, castigand cu 3-1, respectiv 3-2. A ajuns astfel in premiera in turul al patrulea, realizand cea mai buna performanta la un Grand Slam.

◘ Rafael Nadal

Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind unul dintre cei mai mari jucatori din istorie. Ibericul detine nu mai putin de 81 de titluri la simplu, 56 fiind castigate pe zgura, suprafata pe care este “rege”, dupa cum a fost si supranumit. Acesta a are in palmares 11 trofee de Roland Garros, fiind de asemenea campionul en-titre, triumfand in 2017 si 2018. Se afla intr-o forma fabuloasa, venind dupa opt victorii consecutive. A triumfat la Roma, unde a castigat titlul in fata lui Djokovic, trecand apoi de Hanfmann, Maden si Goffin in primele trei tururi de la openul francez. De mentionat faptul ca in cele 20 de partide disputate in sezonul de zgura a reusit 17 victorii.

Nadal este favorit cert in aceasta disputa, iar cel mai probabil se va impune fara emotii. Anticipam un succes in 3 seturi, de aceea mizam si pe faptul ca va fi o diferenta mare de game-uri.

• Ponturi tenis Juan Ignacio Londero vs Rafael Nadal: victorie cu handicap Nadal (-9,5 game-uri) -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com