Ponturi tenis Kanepi vs Bencic – Wimbledon

Ponturi tenis Kanepi vs Bencic - Wimbledon

Ponturi tenis Kanepi vs Bencic: joi, 4 iulie 2019, nu inainte de ora 16:30, Kaia Kanepi joaca impotriva Belindei Bencic, in turul secund de la Wimbledon.

Sursa foto: abc-net

Kaia Kanepi

La primul sau meci pe iarba dupa o pauza de un an, Kaia Kanepi s-a descurcat acceptabil. Spun asta pentru ca singura si-a complicat duelul pe care l-a disputat, cu elvetianca Voegele. Dupa ce a condus in primul set, a pierdut cu 5-7, pentru ca, ulterior, sa revina. Dupa aproximativ doua ore si jumatate de stat pe teren, aceasta a reusit sa castige cu 5-7, 7-5, 6-4.

Ultima oara cand Kaia Kanepi a jucat pe aceasta suprafata s-a intamplat la editia anterioara a Wimbledonului. A fost atunci o prestatie stearsa, drept pentru care, a pierdut in doua seturi.  Pe de alta parte, are o varsta, luna aceasta a implinit 34 de ani. De asemenea, serveste riscant, estonianca a avut opt asi si noua duble greseli in meciul din primul tur.

Belinda Bencic

Elvetianca Belinda Bencic a reusit sa joace foarte bine in primul tur. A trecut fara drept de apel de Anastasia Pavlyuchenkova, pe care a reusit sa o invinga cu 6-2, 6-3. O ora si unsprezece minute a durat meciul dintre cele doua. De asemenea, aceasta pare ca s-a adaptat bine pe aceasta suprafata, reusind sa joace si o finala.

La Mallorca, Belinda Bencic s-a calificat in ultimul act, dar a pierdut in set decisiv, in fata Sofiei Kenin. De asemenea, sportiva din Elvetia a reusit si anul trecut sa ajunga in turul 4 al turneului de la Wimbledon. Are ocazia, acum, sa se apropie cu un pas de ce a reusit in urma cu un an, pentru ca este favorita caselor de pariuri.

Asa cum au jucat cele doua sportive, Bencic nu are voie sa piarda in fata unei Kaia Kanepi aproape de retragere. Singurul lucru care o poate scoate pe estonianca este serviciul. Stie bine sa serveasca, dar daca acesta nu ii functioneaza, devina victima sigura. In conditiile astea, astept ca diferenta de atitudine si de valoare sa se vada si favorita, Belinda Bencic, sa castige in minim de seturi.

Ponturi tenis Kanepi vs Bencic: sub 2.5 seturi, cota 1.42 la Unibet