Ponturi tenis Karen Khachanov vs Feliciano Lopez – Wimbledon

Ponturi tenis Karen Khachanov vs Feliciano Lopez

Ponturi tenis Karen Khachanov vs Feliciano Lopez este unul dintre cele mai interesante dueluri din turul al doilea de la Wimbledon, ce se va juca astazi, nu mai devreme de ora 16:30.

◘ Karen Khachanov

Este unul dintre cei mai buni jucatori din circuitul ATP, care are resursele necesare pentru a pune mari probleme chiar si “granzilor” tenisului. Rusul are patru titluri in palmares, cel mai important fiind fara indoiala cel de la Mastersul de la Paris. In acest an a realizat si cea mai buna performanta la un turneu de mare slem, calificandu-se in sferturile openului francez. La Wimbledon se poate lauda doar cu o calificare in turul patru, obtinuta in urma cu un an. In prima runda de la aceasta editie, Khachanov a dat piept cu Kwon Soon, cu care a stat peste trei ore in teren, impunandu-se cu 3-1.

◘ Feliciano Lopez

Este un jucator mai experimentat, avand in vedere faptul ca are 37 de ani, fiind de altfel si unul dintre cei mai varstnici jucatori de la aceasta editie de Wimbledon. Ibericul are in palmares sapte titluri, unul dintre ele cucerite chiar in acest an. S-a impus la turneul de la Londra, trecand pe rand de Fucsovics, Del Potro, Raonic, Auger-Aliassime si Simon. In primul tur de la Wimbledon, adversar i-a fost Marcos Giron, cu care nu a avut probleme. S-a impus in minimum de seturi, intr-o ora si jumatate de joc.

Khachanov este favorit la casele de pariuri, insa Feliciano Lopez, aflat in mare forma, poate pune mari probleme. Ne asteptam la un meci disputat, cu cel putin trei seturi. Pornind de la aceasta idee, mizam si pe faptul ca se vor juca multe game-uri. Cel putin 41 sunt suficiente pentru a ne inverzi biletele.

• Ponturi tenis Karen Khachanov vs Feliciano Lopez: peste 40,5 game-uri -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com