Ponturi tenis Kei Nishikori vs Cameron Norrie – Wimbledon

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Cameron Norrie

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Cameron Norrie este un duel ce conteaza pentru runda a doua de la Wimbledon, urmand sa se joace joi, nu mai devreme de 15:00.

◘ Kei Nishikori

Este unul dintre cei mai importanti jucatori din circuitul ATP, care are mari pretentii la fiecare turneu la care ia parte. Niponul se poate lauda cu o cariera de succes, avand in vedere faptul ca detine 12 titluri. La turneele de mare slem, a atins deseori faza sferturilor, insa cea mai importanta performanta a sa este calificarea in finala US Open, din 2014, pierduta in fata lui Marin Cilic. In acest an nu a jucat decat o singura finala, la Brisbane, unde l-a invins pe Medvedev. In prima runda a acestei editii de Wimbledon a dat piept cu Thiago Monteiro, jucator destul de modest. Nu a intampinat dificultati cu acesta, castigand in minimum de seturi.

◘ Cameron Norrie

Nu se poate compara cu adversarul sau, fiind vazut ca “victima” de casele de pariuri, urmand ce-i drept sa aiba o misiune extrem de grea. Acesta nu se poate mandri cu realizari importante in cariera, fiind fara titlu cucerit. In turneele de mare slem nu a depasit niciodata turul secund si pare greu ca o va face la aceasta editie de Wimbledon. In primul tur a dat piept cu Istomin, reusind o victorie clara in fata uzbekului. S-a impus cu 3-0, stand pe teren putin peste doua ore.

Kei Nishikori este un jucator mai bun, extrem de ambitios, care da totul la fiecare meci. Acesta are mari pretentii la acest turneu, vizand un parcurs cat mai lung. Pare greu de crezut ca se va incurca atat de devreme, asa ca cel mai probabil se va impune. Adversarul este unul modest, de aceea mizam pe faptul ca nu va pierde niciun set.

• Ponturi tenis Kei Nishikori vs Cameron Norrie: 3-0 Nishikori -> cota 1.75

sursa foto: skysports.com