Ponturi tenis Kei Nishikori vs Laslo Djere – Roland Garros

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Cameron Norrie

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Laslo Djere este o infruntare din cadrul rundei cu numarul trei de la Roland Garros, ce se va juca astazi, nu mai devreme de ora 13:30.

◘ Kei Nishikori

Este unul dintre cei mai importanti jucatori din circuitul ATP, ce emite mari pretentii la fiecare turneu la care ia parte. Niponul a castigat 12 titluri pana acum, niciunul insa la un turneu de Masters. La turneele de Grand Slam, cu exceptia unei finale la US Open, nu a jucat niciodata mai departe de faza sferturilor. In acest an a luat parte la openul australian, unde a facut sferturi, pierzand insa cu Djokovic, fiind nevoit sa se retraga. A jucat apoi la Rotterdam, Miami, Dubai si Indian Wells, unde nu a stralucit. Pe zgura a inceput cu stangul in acest an, pierzand in primul tur la Monte Carlo. La turneul de la Barcelona a ajuns pana in penultimul act, fiind apoi eliminat devreme de la Madrid si Roma. La Roland Garros a inceput bine, castigand cu 3-0 disputa cu Halys, trecand apoi de Tsonga, invingandu-l cu 3-1.

◘ Laslo Djere

Este outsider in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, urmand totusi sa infrunte un adversar mult mai bun, dar si mai experimentat. Sarbul nu a castigat decat un titlu in cariera, la Rio, chiar in acest an. Pe zgura nu a stralucit in acest an, jucand la cinci turnee. La Marrakech si Monte Carlo a fost eliminat inca din primul tur. La Madrid a ajuns pana in turul trei, in timp ce la Roma a jucat doar doua meciuri. In Budapesta s-a descurcat cel mai bine, ajungand pana in semifinale. Interesant este parcursul sau la Roland Garros, fiind fara set pierdut, jucand cu Ramos si Popyrin.

Nishikori este fara dubii un jucator mai bun, de la care avem mari asteptari. Ne asteptam sa isi continue seria victoriilor si sa se impuna la o diferenta de minim doua seturi.

• Ponturi tenis Kei Nishikori vs Laslo Djere: victorie Nishikori cu handicap (-1,5 seturi) -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com