Ponturi tenis Kei Nishikori vs Mikhail Kukushkin – Wimbledon

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Yoshihito Nishioka

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Mikhail Kukushkin este o confruntare din cadrul turneului de la Wimbledon, ce conteaza pentru runda a patra, urmand sa se joace luni, nu mai devreme de ora 16:00.

◘ Kei Nishikori

Este favoritul acestei infruntari, asa cum era si normal de altfel, fiind un jucator mult mai bun. Niponul se poate lauda cu performante importante in cariera, castigand 12 titluri, obtinand o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, impresionand de asemenea si in turneele de mare slem. Acesta a atins sferturile deseori, disputand de asemenea si o finala, in 2014, la US Open. La aceasta editie de Wimbledon are un parcurs perfect, fiind fara set pierdut pana acum. Acesta a trecut pe rand de Monteiro, Norrie si Johnson, cu care a stat sub sase ore pe teren. Nishikori este la un singur meci distanta de a-si egala cea mai buna performanta la Wimbledon, si anume calificarea in sferturi, reusita chiar anul trecut.

◘ Mikhail Kukushkin

Este un jucator modest, fara pretentii si fara performante notabile de-a lungul anilor. Tenismenul din Kazakhstan a cucerit un singur titlu in cariera, in urma insa cu noua ani. In turneele de mare slem nu a depasit niciodata turul patru, pe care nu l-a atins decat de doua ori, la Australian Open in 2012 si in acest an la Wimbledon. La editia din 2019 a inceput cu o victorie clara in fata lui Andujar, castigand cu 3-0. A trecut apoi de John Isner, castigand cu 3-2, revenind de la 1-2. In turul al treilea l-a avut ca adversar pe neamtul Struff, in fata caruia s-a impus cu 3-1.

Nishikori este fara indoiala un jucator mai bun, mare favorit in aceasta disputa. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa demonstreze ca are un plus de valoare. Mizam asadar pe faptul ca va continua seria succeselor fara set pierdut, intr-o cota foarte buna de 1.80.

• Ponturi tenis Kei Nishikori vs Mikhail Kukushkin: 3-0 Nishikori -> cota 1.80

sursa foto: skysports.com