Ponturi tenis Kei Nishikori vs Rafael Nadal – Roland Garros

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Rafael Nadal

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Rafael Nadal este un meci ce conteaza pentru sferturile de finala de la Roland Garros, ce se va juca marti, nu mai devreme de ora 16:30.

◘ Kei Nishikori

Este unul dintre cei mai buni jucatori din circuitul ATP, fara titlu de mare slem in palmares insa. Cea mai buna performanta a sa la un Grand Slam a fost calificarea in finala US Open din 2014. In acest an a izbutit sa isi adjudece un titlu, triumfand la Brisbane. Pe zgura, inainte de Roland Garros, nu a impresionat, luand parte la patru turnee, ajungand cel mai departe la Barcelona, in faza semifinalelor. La openul francez a inceput cu o victorie clara in fata lui Halys, castigand cu 3-0, urmand apoi un succes cu 3-1 in fata lui Tsonga. Ultimele doua partide au fost extrem de extenuante, impunandu-se in cinci seturi cu Djere si Paire.

◘ Rafael Nadal

Este fara indoiala favorit cert atat in aceasta infruntare, cat si la castigarea turneului. Ibericul detine 11 titluri de Roland Garros in palmares, doua dintre ele fiind castigate in ultimii doi ani. In acest an a jucat o finala de Grand Slam, la Australian Open, pierzand insa cu Djokovic, ratand sansa de a ajunge la 18 titluri de mare slem. Inainte de openul francez a jucat la Madrid si Barcelona, unde a fost eliminat in semifinale, triumfand insa la Roma, luandu-si revansa in fata lui Novak Djokovic. La Roland Garros a pierdut un singur set in patru partide, cu Goffin.

Rafael Nadal este fara dubii favorit in aceasta disputa, iar cel mai probabil se va impune. Ne asteptam insa ca Nishikori sa puna mari probleme inca din primul set. Asadar, mizam pe faptul ca in prima mansa se vor disputa minim noua game-uri.

• Ponturi tenis Kei Nishikori vs Rafael Nadal: peste 8,5 game-uri in primul set -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com