Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer – Wimbledon

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer este o partida foarte interesanta, ce conteaza pentru sferturile de finala de la Wimbledon, ce se va juca astazi, nu inainte de ora 17:00.

◘ Kei Nishikori

Este unul dintre cei mai importanti jucatori ai acestei generatii. Niponul se poate lauda cu realizari destul de importante in cariera, castigand 12 titluri, impresionand si in turneele de Grand Slam. A ajuns la fiecare cel putin pana in faza sferturilor, la US Open avand cel mai lung parcurs, atingand finala, in 2014. La Wimbledon a atins sferturile pentru a doua oara, dupa experienta din urma cu un an. Acesta a inceput cu un succes categoric in fata lui Monteiro, castigand cu 3-0. S-a impus cu acelasi scor si in urmatoarele doua partide, cu Norrie si Johnson. In ultimul meci, adversar i-ar fost Kukushkin, cu care nu a avut mari emotii, invingand cu 3-1.

◘ Roger Federer

Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind cel mai mare jucator din istoria tenisului. Acesta a doborat zeci, poate chiar sute de recorduri, in prezent fiind jucatorul cu cele mai multe Grand Slam-uri castigate, in era open, cucerind nu mai putin de 20. La Wimbledon a avut cel mai mare succes, acesta triumfand aici de opt ori, ultima data in 2017. La editia din acest an a inceput cu set pierdut, in fata lui Lloyd Harris. S-a impus in cele din urma cu 3-1, urmand apoi victorii in minimum de seturi cu Clarke, Pouille si Berrettini. A ajuns astfel in sferturile unui turneu de mare slem pentru a 53-a oara in cariera.

Nishikori este un jucator bun, care poate pune mari probleme, insa tinand cont de forma prin care trece Federer, pare greu de crezut ca va obtine prea multe de la acest meci. Noi ne asteptam ca elvetianul sa isi confirme statutul de favorit si sa se impuna lejer.

• Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer: 0-3 Federer -> cota 1.80

sursa foto: skysports.com