Ponturi tenis Kei Nishikori vs Steve Johnson – Wimbledon

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Yoshihito Nishioka

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Steve Johnson este un duel din cadrul rundei a treia de la Wimbledon, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 13:00.

◘ Kei Nishikori

Este favorit cert in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, fiind un jucator mai bun, cu performante mult mai importante in cariera. Niponul detine 12 titluri, niciunul castigat in turnee Masters, unde a jucat insa patru finale. In turneele de mare slem, cea mai buna performanta a sa a venit la US Open, in 2014, jucand finala. La Wimbledon, acesta a realizat cea mai mare performanta in urma cu un an, jucand in sferturi. La editia din acest an a inceput cu Thiago Monteiro, cu care nu a avut probleme, castigand cu 3-0. S-a impus in aceeasi maniera si in disputa cu Cameron Norrie, ajungand la trei victorii consecutive pe iarba.

◘ Steve Johnson

Este outsider, asa cum il dau casele de pariui, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand totusi sa infrunte un adversar mult mai valoros. Americanul a reusit sa castige patru titluri in cariera, toate in turnee de 250 de puncte. In turneele de Grand Slam, cea mai buna performanta a sa a venit chiar la Wimbledon, in 2016, cand se califica in turul patru. La turneul din acest an, adversar in primul tur i-a fost Albert Ramos-Vinolas. Cu acesta nu a stat decat o ora si 55 de minute pe teren, invingandu-l cu 3-0. A urmat apoi o victorie in fata lui Alex de Minaur, castigand cu 3-2, intr-o partida in care pornea cu sansa a doua.

Kei Nishikori este fara indoiala un jucator mai bun, cu pretentii mult mai mari. Acesta arata foarte bine la acest turneu, asa ca avem mari asteptari de la el. Mizam pe faptul ca se va impune, insa nu oricum, ci intr-o maniera clara, la o diferenta de minim doua seturi.

• Ponturi tenis Kei Nishikori vs Steve Johnson: handicap Nishikori (-1,5 seturi) -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com