Ponturi tenis Kei Nishikori vs Thiago Monteiro – Wimbledon

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Cameron Norrie

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Thiago Monteiro este o partida de la Wimbledon, ce conteaza pentru prima runda, urmand sa se joace astazi, nu mai devreme de ora 13:00.

◘ Kei Nishikori

Este unul dintre cei mai importanti jucatori din circuitul ATP, care de ani buni se mentine in topul ierarhiei. Niponul are in palmares 12 titluri, niciunul insa la un turneu Masters, acolo disputand patru finale, pierzandu-le pe toate. In turneele de mare slem se poate lauda cu sferturi de finala la Australian Open, Wimbledon si Roland Garros, in timp ce la US Open a atins ultimul act, in 2014. La cele doua Grand Slam-uri din 2019 a jucat de fiecare data in sferturi, pierzand de fiecare data cu campionii, cu Djokovic la Australian Open si cu Nadal la Roland Garros. Nishikori, locul 7 in ierarhia ATP, nu a jucat decat un meci pe iarba in acest an, la Hurlingham, unde l-a invins pe Lucas Pouille cu 2-0.

◘ Thiago Monteiro

Este outsider in aceasta disputa, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept un jucator lipsit de experienta. Acesta nu detine niciun titlu, in timp ce la turneele de mare slem nu a depasit niciodata turul secund. Brazilianul a fost nevoit sa joace in calificari la Wimbledon, asa cum a facut-o si la celelalte doua Grand Slam-uri din acest an. A trecut de Marcora, Eubanks si Watanuki, cu care nu a pierdut decat un set. A revenit astfel la turneu dupa o pauza de doi ani.

Nishikori este un jucator mult mai experimentat, dar si mai valoros, cu pretentii mari la turneu. Acesta vizeaza de fiecare data calificarea in fazele superioare, asa ca ne asteptam sa forteze victoria. Mizam pe faptul ca isi va confirma statutul de favorit cert si se va impune intr-o maniera categorica.

• Ponturi tenis Kei Nishikori vs Thiago Monteiro: 3-0 Nishikori -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com