Ponturi tenis Kenin vs Andreescu – Roland Garros

Ponturi tenis Kenin vs Andreescu

Ponturi tenis Kenin vs Andreescu: joi, 30.05.2019, este programat sa se dispute meciul Sofia Kenin vs Bianca Andreescu, din turul secund al Roland Garros.

Sursa foto: theglobeandmail

Sofia Kenin

Venita din noul val de jucatoare, Sofia Kenin are deja rezultate acceptabila la competitiile de Grand Slam. A jucat pe tabloul principal la fiecare dintre ele, in 2018 a facut tur al treilea la US Open. Obisnuita mai mult pe suprafata dura, ea s-a descurcat bine si in capitala Frantei. Mai mult decat atat, este la cea mai buna prestatie a sa, pe zgura pariziana.

In 2018 avea prima ei prezenta pe tabloul principal la Roland Garros, dar iesea din primul meci. De data aceasta s-a calificat in turul secund, insa, a fost un meci cu emotii. Aflata pe locul 35 WTA, a fost nevoita sa joace set decisiv cu Gatto-Monticone (164 WTA). Dupa aproximativ doua ore de stat pe teren, Sofia Kenin s-a impus cu 6-3, 5-7, 7-2.

Bianca Andreescu

Revenita dupa accidentarea care a tinut-o departe de terenul de tenis penru doua luni, a avut un meci foarte greu in primul tur. Bianca Andreescu a avut nevoie de peste trei ori pentru a trece in turul al doilea. Intr-un final, aceasta s-a impus cu 5-7, 6-4, 6-4, in fata Mariei Bouzkova (118 WTA). A fost prima sa victorie pe tabloul principal la acest turneu.

In 2019 a reusit cele mai bune prestatii ale sale din cadrul competitiilor de Grand Slam si nu numai. Tur secund la Australian Open si Roland Garros pare putin pentru castigatoarea Indian Wells 2019. Totusi, este o prezenta noua in tenis, Bianca Andreescu are 18 ani, iar performantele avute in acest an o aduc pe locul 23.

Relativ din aceeasi generatie, cele doua sportive s-au intalnit deja de doua ori. De fiecare data au fost adversare in 2019, fiecare dintre ele castigand cate un duel. Acum este un duel inedit pentru ca se vor infrunta pe zgura. Totusi, asa cum o arata si cifrele, Bianca, daca este la un nivel obisnuit, are toate sansele sa se impuna.

Ponturi tenis Kenin vs Andreescu: victorie Bianca Andreescu, cota 1.55 la Unibet