Ponturi tenis Kenin vs Barty – Roland Garros

Ponturi tenis Kenin vs Barty

Ponturi tenis Kenin vs Barty: luni, 3 iunie 2019, nu inainte de ora 12:00, Sofia Kenin o intalneste pe Ashleigh Barty, in optimile Roland Garros.

Sursa foto: popsugar

Sofia Kenin

La cei 20 de ani ai sai, Sofia Kenin a reusit, poate, una dintre cele mai interesante victorii ale carierei. In turul anterior, aceasta a reusit sa treaca in doua seturi de Serena Williams. A fost un duel intre doua sportive din America, dar de generatie diferita. Mai mult, a servit foarte bine, in acel meci o singura data si-a pierdut serviciul. A fost 6-2, 7-5 si ea ajunge pentru prima oara in optimile unei asemenea competitii.

Parcursul ei a fost si putin norocos, avand in vedere retragea Biancai Andreescu. Cele doua aveau meci programat in turul al doilea. In primul tur, Sofia Kenin a fost nevoita sa joace set decisiv cu mult mai slab cotata jucatoare, Giulia Gatto-Monticone (164 WTA).

  • Kenin vs Serena Williams 2-0 (6-2, 7-5)
  • Kenin vs Andreescu w.o
  • Kenin vs Gatto-Monticone 2-1 (6-3, 5-7, 7-2)

Ashleigh Barty

Australianca a devenit una dintre favoritele la castigarea Roland Garros 2019, asta si prin prima rezultatelor inregistrate. Ashleigh Barty a ajuns pana in aceasta faza fara sa piarda vreun set. Jocul bun pe care l-a afisat si adverarsarele modeste intalnite, o fac sa isi atinga cea mai buna prestatie la Roland Garros. In turul anterior a reusit sa isi faca singura un meci usor. Intr-o ora de joc in fata Andreei Petkovic, a trecut cu 6-3, 6-1.

A fost al treilea meci la rand pe care Ashleigh Barty il joaca si nu pierde set. Serviciul este punctul forte al acesteia, aspect demonstrat si de catre cifre. De asemenea, in meciul trecut, a avut opt asi, dar si trei duble greseli.

  • Barty vs Petkovic 2-0 (6-3, 6-1)
  • Barty vs Collins 2-0 (7-5, 6-1)
  • Barty vs Pegula 2-0 (6-4, 6-3)

Cele doua jucatoare sunt pentru a doua oara fata in fata, in ultimul an. De fiecare data Ashleigh Barty s-a impus in doua seturi. Ea este jucatoarea mai buna si acum, lucru dovedit prin cifre. E drept, Kenin a trecut de Serena Williams, dar parca nici fostul lider mondial nu a fost la cel mai bun nivel. Totusi, serviciul ambelor jucatoare a fost unul bun, suficient cat sa asteptam cel putin zece game-uri in primul set.

Ponturi tenis Kenin vs Barty: peste 8.5 game-uri in primul set, cota 1.57 la Betano