Ponturi tenis Kenin vs Yastremska – Wimbledon

Ponturi tenis Kenin vs Yastremska – Wimbledon

Ponturi tenis Kenin vs Yastremska: miercur, 3/07/2019, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, Sofia Kenin o intalneste pe Dayana Yastremska. Este un meci intre doua sportive tinere, Kenin are 20 de ani, iar Dayana este cu un an mai mica.

sursa foto: sportsillustrated

Sofia Kenin

Americanca s-a acomodat foarte bine pe iarba, suprafata unde a reusit sa debuteze cu o finala. La Mallorca, in urma cu aproape doua saptamani, aceasta a reusit sa joace in ultimul act, pe care l-a si castigat. A fost un duel disputat, in care Belinda Bencic a fost surprinsa in decisiv, iar Sofia Kenin s-a impus cu 6-7 (2), 7-6 (5), 6-4.

Nu acelasi joc dificil l-a avut si in turul inaugural de la Wimbledon 2019. Sportiva aflata pe locul 28 WTA a reusit sa dispuna in doua seturi de australianca Astra Sharma. Dupa aproximativ o ora de stat pe teren, Sofia Kenin a reusit sa se califice fara emotii, castigand cu 6-4, 6-2. A fost un meci in care nu si-a pierdut serviciul.

Dayana Yastremska

Iarba nu este suprafata tocmai favorita a Dayanei Yastremska, o sportiva care anul trecut nu a intrat pe tabloul principal. Ea a fost eliminata inca din calificari, dupa un duel cu o sportiva din afara primelor 100 clasate. Nu a stralucit nici in 2019 an in care a luat parte la trei turnee pe aceasta suprafata. De altfel, cel mai bun meci al sau l-a facut in chiar primul tur.

Dayana Yastremska a reusit sa o invinga foarte usor pe Camila Giorgi. Sportiva aflata pe locul 35, a trecut in doua seturi identice de rivala ei. 6-3, 6-3 si obtine prima ei victorie de la Wimbledon. Este pentru prima data cand intra pe tabloul principal, pana in 2016 ea a jucat la junioare, unde a si jucat finala.

Entuziasmul celor doua sportive ar putea face acest meci sa fie unul spectaculos. Totusi, Sofia Kenin este in forma, a reusit sa atinga fazele superioare la Roland Garros, confirmand apoi cu titlul de la Mallorca. Astfel, cred ca isi merita din plin cota de favorita pe care o primeste. Totodata, este pariul meu pentru acest duel. A servit foarte bine in primul meci, punand presiune si pe serviciul adversarei, oferind un retur convingator.

Ponturi tenis Kenin vs Yastremska: victorie Sofia Kenin, cota 1.68 la Unibet