Ponturi tenis Kevin Anderson vs Pierre-Hugues Herbert – Wimbledon

Ponturi tenis Kevin Anderson vs Pierre-Hugues Herbert

Ponturi tenis Kevin Anderson vs Pierre-Hugues Herbert este o infruntare din primul tur al acestei editii de Wimbledon, ce se va disputa luni, nu inainte de ora 13:00.

◘ Kevin Anderson

Este favorit in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, fiind un jucator mai bun, cu un plus de experienta. Sud-africanul a castigat sase titluri in intreaga sa cariera, niciunul insa intr-un turneu important. Acesta se poate mandri cu doua finale de Grand Slam, la US Open in 2017 si la Wimbledon in urma cu un an. In 2019 nu se poate lauda cu performante grozave, avand in vedere faptul ca a avut si probleme cu accidentarile. Acesta a jucat la Australian Open, unde a fost eliminat in turul secund de Tiafoe. A luat apoi parte la turneul de la Miami, unde a ajuns in sferturi, pierzand cu Federer. De atunci a facut pauza, revenind pe iarba in urma cu doua saptamani, la turneul de la Londra. A inceput cu victorie, invingandu-l pe Norrie, pierzand apoi cu Simon.

◘ Pierre-Hugues Herbert

Este outsider, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand ce-i drept sa infrunte un jucator cu realizari mult mai importante. Francezul nu a castigat niciun titlu in intreaga sa cariera de profesionist, de aproape un deceniu. La turneele de mare slem nu se poate lauda decat cu calificarea in turul al treilea, nereusind mai mult. In acest an, a inceput cu un parcurs decent la Australian Open, ajungand in turul trei, urmand apoi o finala la Marseille, pierduta insa in fata lui Tsonga. De atunci si pana acum a luat parte la 13 turnee, la majoritatea fiind eliminat devreme, inainte de turul patru. Pe iarba a disputat opt partide in 2019, in acestea reusind cinci victorii.

Dupa cum mentionam, Kevin Anderson este un jucator mai bun, dar si mai experimentat. Este totusi finalistul ultimei editii de Wimbledon, asa ca ne asteptam sa inceapa cu dreptul la turneu, de aceea mizam pe faptul ca se va impune.

• Ponturi tenis Kevin Anderson vs Pierre-Hugues Herbert: Anderson castiga -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com