Ponturi tenis Krunic vs Tsurenko – Roland Garros

Ponturi tenis Krunic vs Tsurenko

Ponturi tenis Krunic vs Tsurenko: joi, 30/05/2019, la Roland Garros, in turul secund, se disputa meciul dintre Aleksandra Krunic si Lesia Tsurenko.

Aleksandra Krunic

A reusit in 2019 sa obtina cele mai bune performane din cadrul Australian Open si Roland Garros. Desi a trecut la profesionisti inca din 2008, la cele doua competitii a avut prestatii slabe pana in momentul de fata. Pe locul 76 in ierarhia mondiala, Aleksandra Krunic a avut parte de un abandon in primul meci disputat la French Open 2019.

Pusa fata in fata cu Daria Gavrilova, sportiva din Serbia a luat primul set, 6-3. La scorul de 2-2, in setul secund, adversara ei s-a retras. A fost prima sa victorie obtinuta in ultimele sapte intalniri. La cele trei competitii disputate anterior celei de la Roland Garros, a fost eliminata inca de la primul joc.

Lesia Tsurenko

Favorita boomakerilor pentru meciul de joi, Lesia Tsurenko a reusit o victorie categorica in primul meci. In fata disputei cu canadianca Eugenie Bouchard, a trecut cu 6-2, 6-2, dupa o ora si sase minute. Nu a fost un rezultat surprinzator, sportiva aflata pe locul 27 WTA era si atunci favorita. Si pentru ea a fost prima victorie a acestui sezon de zgura.

Desi a mai participat la Stuttgart, Madrid si Roma, Lesia Tsurenko a fost atunci eliminata inca din primul tur. Roland Garros este turneul unde anul trecut si-a atins cea mai buna performanta. A jucat in turul IV. Daca trece de Krunic, sportiva din Ucraina va juca cu invingatoarea duelului Simona Halep vs Magda Linette.

Episodul cu numarul patru dintre Krunic si Tsurenko este primul care se joaca pe zgura. Ambele au reusit sa castige dupa o perioada destul de lunga de rezultate mai putin reusite. Spre deosebire de Krunic, a carei adversara s-a retras, Tsurenko a fost la acelasi nivel ridicat pe parcursul intregului meci. A servit bine, a pus presiune prin retur, atunci cand era mai mare nevoie.

Ponturi tenis Krunic vs Tsurenko: victorie Lesia Tsurenko, cota 1.44 la Unibet