Ponturi tenis Kucova vs Pliskova – Roland Garros

Ponturi tenis Kucova vs Pliskova

Ponturi tenis Kucova vs Pliskova: miercuri, 29 mai 2019, nu inainte de ora 14:00, Kristina Kucova o intalneste pe Karolina Pliskova, in turul 2 al turneului de la Roland Garros.

Kristina Kucova

De 12 ani in turneele profesioniste, Kristina Kucova nu a castigat pana in acest moment vreun trofeu. De altfel, cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam este turul al doilea. Tot in turul al doilea este pentru prima oara la Roland Garros. Pe locul 203 WTA, pentru a intra pe tabloul principal a fost nevoita sa joace calificari.

Desi a jucat alte trei meciuri pentru a putea juca pe tabloul principal, a facut-o foarte bine. In aceste jocuri un a pierdut set. In primul tur a reusit sa faca un meci bun, castigand cu 6-4, 6-2, in fata Svetlanei Kuznetsova. A fost un meci transat rapid de Kristina Kucova, pentru ca a stat pe teren timp de o ora si noua minute.

Karolina Pliskova

Karolina si-a recuperat locul al doilea din clasamentul general, dupa ce a reusit sa castige la Roma. Karolina Pliskova a reusit sa castige in minimum de seturi, in finala cu Johanna Konta. Tot in minimum de seturi s-a impus si in primul tur de la Roland Garros 2019. A fost un duel in care nu s-a pus vreodata problema invingatoare.

Dupa aproximativ o ora de stat pe teren, Pliskova s-a impus cu 6-2, 6-3, in fata americancei Brengle. Cu o victorie si in meciul din turul al doilea, Karolina isi egaleaza performanta de anul trecut. Atunci, a atins turul al treilea, fiind eliminata de Maria Sharapova.

Kucova a disputat si meciuri in calificare, s-ar putea spune ca a luat mai bine pulsul turneului. Totusi, este diferenta mare intre ele, iar aceasta astept sa se vada prin prisma scorului. La final de joc, sa vedem cel mult doua seturi si ambele castigate usor de Karolina.

Ponturi tenis Kucova vs Pliskova: scor 0-2, cota 1.48 la Unibet