Ponturi tenis Leonardo Mayer vs Roger Federer – Roland Garros

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer

Ponturi tenis Leonardo Mayer vs Roger Federer este o confruntare din cadrul acestei editii de Roland Garros, contand pentru faza optimilor, urmand sa se dispute duminica.

◘ Leonardo Mayer

Nu se poate mandri cu performante importante in cariera, castigand doar doua titluri. S-a impus de doua ori la openul german din Hamburg, in 2014 si 2017. La turneele de mare slem nu a impresionat niciodata, avand in vedere faptul ca nu a reusit sa treaca vreodata de runda a patra. La aceasta editie de Roland Garros a reusit cea mai buna performanta a sa in competitie. A inceput cu o victorie la Jiri Vesely, castigand fara set pierdut. Au urmat apoi succese cu 3-1 in disputele cu Diego Schwartzman si Nicolas Mahut. In fata lui Federer nu s-a impus niciodata, pierzand toate cele trei infruntari de pana acum.

◘ Roger Federer

Este, conform spuselor expertilor in tenis, cel mai mare jucator din toate timpurile, avand ce-i drept un palmares de-a dreptul fabulos. A castigat 101 titluri de-a lungul carierei, 20 dintre ele la turneele de mare slem. La Roland Garros nu a triumfat decat o singura data, in 2009, in acest an revenind la turneu, dupa o pauza de trei ani. In primul sau meci a dat piept cu Lorenzo Sonego, cu care nu a avut emotii, castigand cu 3-0. S-a impus in acelasi stil si in infruntarile cu Oscar Otte si Casper Ruud, avansand lejer in optimi. In cazul in care va castiga, elvetianul va da piept fie cu conationalul Stan Wawrinka, fie cu Stefanos Tsitsipas, cu care s-a intalnit de patru ori in acest an, in fata caruia a pierdut de doua ori, reusind doua victorii.

Desi are 37 de ani, Federer arata foarte bine, jucand un tenis foarte bun. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa isi confirme statutul de favorit cert, asa ca mizam pe faptul ca se va impune lejer, ca si pana acum, fara set pierdut.

• Ponturi tenis Leonardo Mayer vs Roger Federer: 0-3 Federer -> cota 1.62

sursa foto: skysports.com