Ponturi tenis Linette vs Kvitova – Wimbledon

Ponturi tenis Linette vs Kvitova

Ponturi tenis Linette vs Kvitova: sambata, 6 iulie, in saisprezecimile turneului de la Wimbledon, Magda Linette o infrunta pe Petra Kvitova.

Sursa foto: express.co.uk

Magda Linette

Dupa zece ani de cand a trecut la profesionisti, Magda Linette reuseste sa ajunga in turul al treilea al Grand Slam-ului londonez. Este cea mai buna prestatie la acest turneu si a reusit sa se califice fara sa piarda vreun set. Aventura numita Wimbledon 2019 a inceput cu un duel in fata rusoaicei Kalinskaya, pe care l-a castigat intr-o ora si jumatate. A fost un 6-0, 7-6 (9), pentru ca apoi sa confirme izbutind surpriza.

In turul al doilea, Linette a trecut cu 6-4, 7-5, de catre Amanda Anisimova. A fost un duel in care aceasta pleca cu sansa a doua. Cele doua meciuri disputate de ea au avut in comun faptul ca in actul al doilea s-au jucat prelungiri.

Petra Kvitova

Istoricul Petrei Kvitova este unul bogat, are aduce o finala la Australian Open, doua titluri de Wimbledon. In 2011 si 2014, ea castiga singurele sale titluri de Grand Slam din cariera. Se intampla pe iarba, tot la Wimbledon. Este hotarata sa o faca din nou, desi a venit pe iarba dupa o pauza de o luna si jumatate.

De altfel, singurele sale jocuri disputate pe iarba, in 2019, au fost chiar cele pe care le-a castigat in cadrul Wimbledon 2019. Drept urmare, cehoaica aflata pe locul 6 mondial, a trecut usor de Ons Jabeur si Kristina Mladenovic. In chiar primul meci a reusit sa se califice dupa o ora de stat pe teren, 6-4, 6-2 a fost scorul meciului cu Jabeur. A confirmat si in fata frantuzoaicei Kiki Mladenovic, de care a dispus cu 7-5, 6-2.

O singura data s-au mai duelat cele doua sportive, in urma cu trei ani si pe o alta suprafata. Cred ca lucruri vor sta la fel si de aceasta data, iar la finalul partidei sa avem o victorie in doua seturi a Petrei Kvitova, asa cum s-a intamplat si atunci. Totusi, este o jucatoare care rupe ritmul cand te astepti mai putin, acest lucru ma astept sa faca diferenta. Pe de alta parte, Linette pierde usor punctele, pana si pe propriul serviciu.

Ponturi tenis Linette vs Kvitova: scor corect 0-2, cota 1.52 la Unibet