Ponturi tenis Lloyd Harris vs Roger Federer – Wimbledon

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer

Ponturi tenis Lloyd Harris vs Roger Federer este o partida cu un favorit cert, si anume campionul elvetian, care in acest an tinteste cel de-al noualea succes la Wimbledon.

◘ Lloyd Harris

Este mult sub nivelul adversarului sau, din toate punctele de vedere, incepand cu valoarea, terminand cu experienta. Acesta este vazut ca “victima” de agentiile de pariuri, jucand totusi cu cel mai mare jucator din toate timpurile. Sud-africanul nu a castigat niciun titlu in cariera, avand performante slabe si in Grand Slam-uri. Acesta a depasit primul tur doar o singura data in cariera, la Roland Garros, in acest an. De atunci a luat parte la doua turnee, ambele disputate pe iarba, unde nu a impresionat. A pierdut la Stuttgart cu Mischa Zverev, fiind invins apoi de James Ward la Eastbourne.

◘ Roger Federer

Este favorit clar in aceasta disputa, fiind de asemenea si unul dintre favoritii turneului. Elvetianul a triumfat de opt ori la Wimbledon, ultima oara in 2017, cand il invingea pe Marin Cilic, terminand turneul fara set pierdut. Acesta are parte de un an bun, pana acum jucand patru finale, castigand trei dintre acestea, la Dubai, Miami si Halle, pierzand la Indian Wells. De asemenea, se poate lauda si cu o semifinala la Roland Garros, acolo unde nu mai jucase de trei ani. La Halle, Federer a trecut pe rand de Millman, Tsonga, Bautista-Agut, Herbert si Goffin, adjudecandu-si astfel cel de-al 102-lea titlu din cariera.

Diferenta dintre cei doi este evidenta, Federer avand de partea sa valoarea, dar mai ales experienta. Anticipam un succes categoric al elvetianului, fara set pierdut. Ne asteptam ca acesta sa castige fiecare set cat mai repede, cu break pe fiecare, asa ca mizam pe faptul ca nu se va juca niciun tie-break.

• Ponturi tenis Lloyd Harris vs Roger Federer: fara tie-break in meci -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com